«Είναι δυνατόν να προαναγγέλλονται επεισόδια;»

Ο Θωμάς Κλημόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Βόλου, που δέχθηκε κριτική επειδή παραβρέθηκε στην κινητοποίηση της Τρίτης στη ΔΕΥΑΜΒ, μίλησε στο Ράδιο Ένα 102,5.

«Θα ήταν καλά, κάποιοι άνθρωποι που τόσο εύκολα εκτοξεύουν κατηγορίες, να παρακολουθούν τα δρώμενα της πόλης. Το θέμα του νερού δεν αφορά ούτε μόνο τους αγρότες, ούτε μόνο τους κατοίκους της πόλης» τόνισε. Στο ουσιαστικό της υπόθεσης, ο κ. Κλημόπουλος ανέφερε πως «αν δεν συνεννοηθούμε πως θα διαχειριστούμε το νερό, που ο τόπος μας είναι από αυτά τα τρία μέρη στην Ελλάδα που θα πληγούν άμεσα, δεν μπορούμε να καταλήξουμε πουθενά.

Δεν καταλήγουμε με τις λογικές επειδή με εκλέξανε εμένα, θα κάνω ότι θέλω εγώ. Είναι δυνατόν να προαναγγέλλονται επεισόδια; Η ανακοίνωση που έβγαλε το γραφείο του Μπέου μιλούσε για επεισόδια, χωρίς να έχουν γίνει. Είναι δυνατόν να εμποδίζει η αστυνομία την προσέλευση πολιτών σε δημόσια συνεδρίαση; Η αστυνομία να πάψει να παρανομεί, γιατί παρανομεί, εμποδίζοντας πολίτες να παραβρεθούν σε συνεδριάσεις που είναι δημόσιες. Αν δημοκρατία είναι να ψηφίζει κάποιος και μάλιστα με ψευδείς υποσχέσεις , ο οποίος του υπόσχεται ότι ο ίδιος, η κοινότητα θα καθορίζει της διαχείρισης τα του τόπου και του νερού του και μετά να κάνει άλλα, τι να πω. Δημοκρατία είναι η συνδιαλλαγή. Αυτό που ζητάν οι άνθρωποι της Κίνησης Πολιτών για το Νερό είναι κάποτε να μιλήσουν και να εκθέσουν τις απόψεις τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.