Και η Χρυσοβελώνη τα «χώνει» στην Κολυνδρίνη

Τεχνικά δελτία όπου θα καταγράφονται και θα αποτιμώνται οι ζημιές στις υποδομές των δήμων της Μαγνησίας που υπέστησαν ζημιές από την πλημμύρα του περασμένου Σαββάτου θα ετοιμάσουν τις επόμενες ημέρες οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων για να κάνει αυτοψία των ζημιών. Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη που χθες είχε συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζη αλλά και τον υπουργό Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλή.

Αυτά είδε γραμμένα στον τοπικό Τύπο η Υφυπουργός Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Και δικαίως μάλλον, αφού εκείνη μερίμνησε ώστε να κλειστεί το ραντεβού με τον κ. Σπίρτζη και της Αντιπεριφερειάρχη, γεγονός που αμέλησε να αναφέρει η κ. Κολυνδρίνη.

« Θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτό το Νομό να μάθουμε για τα βασικά πράγματα να συνεργαζόμαστε. Διάβασα στον τοπικό Τύπο , και πολύ καλά έκανε η κ. Αντιπεριφερειάρχης, επισκέφτηκε και τον κ. Κουρουμπλή, επισκέφτηκε όμως και τον κ. Σπίρτζη. Αυτό όμως το οποίο ξέχασε να πει, δεν ξέρω για ποιον λόγο, είναι ότι όχι απλώς έκλεισα το ραντεβού, αλλά και ότι ήμουν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού, όπως επίσης και ότι από την πλευρά του κ. Σπίρτζη ανατέθηκε σε εμένα, παρότι δεν εμπίπτει στον κύκλο των αρμοδιοτήτων μου, να κινήσω όλες εκείνες τις διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται για να αποκατασταθούν όλες εκείνες οι φθορές που έχουν προκληθεί στις πληγείσες περιοχές. Νομίζω ότι αυτό θα όφειλε να το έχει αναφέρει» είπε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.