Καταργείται η διαφάνεια

Αν κάνουμε όλα αυτά που μας προτρέπει η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, καταργούμε τη διαφάνεια και η διαφάνεια είναι η διαχείριση δημοτικών πόρων , αλλά και η ενημέρωση του δημότη. Αυτό που γράψανε στην ημερήσια διάταξη πάραυτα να το σβήσουν. Αυτό δήλωσε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα.

Αν ήταν εταιρία του κ. Παπαευσταθίου και είχε ίδια κεφάλαια μέσα, είχε περιθώριο να λέει περί εχεμύθειας . Εδώ που έχουμε δημόσιο χρήμα είναι ακριβώς το αντίθετο, τόνισε.

Κάποιος νομίζει εκεί ότι η επιχείρηση, είναι επιχείρηση δικής τους, ενώ εμείς ουσιαστικά διαχειριζόμαστε το δημοτικό χρήμα που προκύπτει από τα τέλη , η ουσία της και η όλη της λειτουργία της ΔΕΥΑΜΒ στηρίζεται στα τέλη που πληρώνουν οι δημότες, που πληρώνουμε όλοι μας. Άρα είναι καθαρά κοινωφελούς σκοπού και έχει στοιχεία δημόσιας διοίκησης. Εδώ λοιπόν πάμε ανάποδα. Η κα Καπούλα πάντως τόνισε ότι τα θέματα και τις εισηγήσεις τα έχει περάσει στα e-mail των μελών του ΤΕΕ, τα έχει διαρρεύσει και τα κατέχουν τρίτοι αυτή τη στιγμή. Ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν, ανέφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.