Μας ψεκάζουν…

Στον «αέρα» βρίσκεται το θέμα του καταδυτικού πάρκου στον Παγασητικό. Και είναι αλήθεια πως σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της Μαγνησίας και του τουρισμού, κάποιοι αντιδρούν. Δεν θα μπορούσε τώρα να είναι διαφορετικά. Μόνο που οι καταστάσεις πλέον δεν είναι οι ίδιες. Η δημιουργία ενός τέτοιου έργου μόνο καλό θα έκανε στον τουρισμό μας, και πόσες θέσεις εργασίες θα άνοιγαν…

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Κώστας Λεβέντης, τα «ρίχνει» στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, που όπως αναφέρει, δεν ξέρει τι θέλει και τι ψηφίζει το Δημοτικό του συμβούλιο. Αναλόγως. Όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook « Κύριε Περιφερειάρχη μέσα σ όλα τα προβλήματα που τελευταία διαχειριζεσθε δείξτε την πρέπουσα σοβαρότητα στο θέμα του καταδυτικού πάρκου στον Παγασητικό γιατί εμείς εδώ δεν πάμε καλά …τελικά μας με κάτι μας ψεκάζουν…

Είναι απαράδεκτες οι συμπεριφορές ενός φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης και των οργανωμένων αυτόκλητων μειοψηφιών που εισέβαλαν στο Δημοτικό συμβούλιο….

Πρέπει να γίνουμε τραμπούκοι για να επιβάλουμε την άποψή μας…

Οι φορείς και ιδιαίτερα η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ έπρεπε ήδη να έχετε δώσει την σκληρή απάντηση στους αποφασίζοντες και στους εισβάλλοντας….

Θα επανέλθω αφού δω τις αντιδράσεις όλων που θέλουν να λένε οτι ασχολούνται με τον τουρισμό και την ανάπτυξη αυτής της ……..Περιοχής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.