Μεγάλη η ευθύνη της ΔΕΥΑΜΒ και του Μπέου

Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ που καταφθάνουν καθημερινά στους καταναλωτές έχουν την αιτία τους και φυσικά δεν αφήνουν εκτός ευθύνης και κριτικής την επιχείρηση.
Η ΔΕΥΑΜΒ, έχει τις δικές της ευθύνες λόγω των επιλογών της και της ανάθεσης του έργου καταμέτρησης των υδρομετρητών σε μια πρωτοσυσταθείσα εταιρία, χωρίς καμία εμπειρία, με μόνον προσόν της ότι ο ιδιοκτήτης της είναι γαμπρός δημοτικού συμβούλου, της νέας ελίτ εξουσίας Μπέου.
Η «Μαγνησία», έφερε στη δημοσιότητα το θέμα και ο νέος πρόεδρος της επιχείρησης, επιβεβαίωσε ότι η νεοσύστατη εταιρία έκανε σωρεία λαθών και της επεβλήθη πρόστιμο 12.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν τελικά πληρωθεί το υπέρογκο πρόστιμο, αλλά εκείνο που πρέπει να κάνει ο νέος πρόεδρος είναι να ελέγχει αν η εταιρία καταμέτρησης θα κάνει σωστά στο μέλλον τη δουλειά της και αν διαθέτει το έμπειρο και σωστό προσωπικό. Οι καταναλωτές θα πρέπει να εμπιστεύονται την επιχείρηση της ΔΕΥΑΜΒ, διότι είναι ό,τι χειρότερο να καλούνται να πληρώνουν λογαριασμούς υπέρογκους, πόσο μάλιστα σε μια εποχή κρίσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.