«Να αλλάξει αυτή η κατάσταση»

Πολλές φορές έχουμε τονίσει ότι κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα των διοδίων. Βλέπουμε από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται μια προσπάθεια, που ελπίζουμε στο τέλος να είναι προς όφελος των πολιτών.

Η Δανάη Τζήκα, σχολιάζοντας το θέμα, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, σχολιάζει σχετικά «Η δυνατότητα μετακίνησης για όλους με ασφάλεια αποτελεί κοινωνικό δικαίωμα. Κομβικής σημασίας λοιπόν η αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής των διοδίων με άξονα τις κοινωνικές ανάγκες και η παύση των διώξεων πολιτών για τις κινητοποιήσεις ενάντια στο σημερινό καθεστώς των διοδίων.

Τα υπέρογκα ποσά, άλλωστε, που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες και μάλιστα για μικρές διαδρομές έχει οδηγήσει στην αύξηση της χρήσης εντελώς ακατάλληλων δρόμων όπως η παλιά εθνική Βόλου -Λάρισας, με τραγικά αποτελέσματα.

Η εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης των συμβάσεων παραχώρησης και η μείωση της επιβάρυνσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των κατοίκων των περιοχών όπου υπάρχουν σταθμοί διοδίων, να αποτελέσουν την αφετηρία για να αλλάξει αυτή η κατάσταση!»
Και εμείς αυτό περιμένουμε…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.