Οι Ολυμπιακοί έμειναν χωρίς απαντήσεις

Συνέντευξη Τύπου θα έδινε χθες η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά περιορίστηκε στην ανάγνωση μιας ανακοίνωσης, η οποία είχε ήδη γραφτεί και ανεβεί στο διαδίκτυο. Επρόκειτο για μια παρωδία, διότι η παραχώρηση συνέντευξης Τύπου στους δημοσιογράφους, απαιτεί και απαντήσεις στα ερωτήματά τους και φυσικά στον φίλαθλο κόσμο του ιστορικού σωματείου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Θεοδώρου, ανάγνωσε την ανακοίνωση και δεν δέχθηκε ερωτήσεις, επιμένοντας ότι όλες οι απαντήσεις δίνονταν μέσα από αυτήν και εκεί τελείωσε η συνέντευξη. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν την διοίκηση από το Πρωτοδικείο Βόλου, έριξαν τα δικά τους λάθη στους ώμους των φιλάθλων και κυρίως σε όσους διαμαρτύρονται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Όταν αγαπάς έναν σύλλογο και αναλαμβάνεις έργο με το μότο «τώρα ή ποτέ», δεν τον αφήνεις στην ανυποληψία. Ο Ολυμπιακός, όπως επανειλημμένα έλεγε και αυτός που τους παρότρυνε να διοικήσουν, ο κ. Μπέος δηλαδή, «Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, δεν είναι μαγαζί». Δυστυχώς όμως την ιδέα, την τσαλαπατούν και την εξευτελίζουν. Ο Ολυμπιακός Βόλου και οι φίλαθλοι του πίστεψαν ότι με δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο η ομάδα θα θριάμβευε και θα έφθανε και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως, η αχαριστία του χτυπάει κόκκινο και με την ανευθυνότητα του, αντί να κάνει υπερήφανους τους Ολυμπιακούς, τους ντροπιάζει, παρατώντας την ομάδα μέσα στο πέλαγος, πηδώντας πρώτος από το καράβι και ύστερα τα «ναυτάκια» του.

Τώρα, θα μιλήσει την προσεχή Δευτέρα και θα κάνει αποκαλύψεις. Ίσως δεν έχει κατανοήσει, πως ότι και να πει κανείς δεν πρόκειται να τον πιστέψει, γιατί απλούστατα όλοι οι Ολυμπιακοί τον έχουν καταλάβει, ότι Μπέος είναι, άστον να λέει ότι θέλει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.