Ούτε οι υπάλληλοι του Δήμου!

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι παρά τις χιλιάδες κλήσεις παράνομης στάθμευσης που γνωστοποίησε η Δημοτική Αρχή Βόλου ότι επέβαλε η Δημοτική Αστυνομία το προηγούμενο διάστημα, ούτε οι υπάλληλοι του Δήμου δεν έχουν πειστεί να αλλάξουν τις συνήθειές τους και να τηρούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχει αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο. Εκατοντάδες τα παραδείγματα παράνομα παρκαρισμένων στην Ιάσονος και Δημητριάδος, αλλά κρατικό αυτοκίνητο του Δήμου Βόλου δεν βλέπουμε συχνά γι’ αυτό και το σχόλιο. Σήμερα το πρωί στις 11.20 στην Ιάσονος – Σπυρίδη.

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του magnesianews.gr

Συνολικά 4.787 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ) βεβαιώθηκαν από την Δημοτική Αστυνομία Βόλου για διάστημα πέντε μηνών και συγκεκριμένα από τις 5 Ιανουαρίου 2016 έως και το τέλος Μαΐου 2016. Το λιγοστό προσωπικό της Υπηρεσίας, μόλις τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του Πολεοδομικού Συγκροτήματος ενώ την ίδια στιγμή την συμβολή και συμμόρφωση των δημοτών ζητά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Πέγιος
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 5 Ιανουαρίου 2016 έως και 31 Μαΐου 2016 βεβαίωσε 712 κλήσεις για παράνομη στάθμευση – ΚΟΚ και 4.075 κλήσεις για ελεγχόμενη στάθμευση – ΣΕΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.