Ο Κώστας Παπαδόπουλος υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ

Στα παλιά του λημέρια θέλει να ξαναγυρίσει ο πολιτευτής της ΝΔ, Κώστας Παπαδόπουλος. Έντονα το Σαββατοκύριακο, συζητιόνταν το όνομα του στα πηγαδάκια της ΝΔ και ο ίδιος, σύμφωνα με Νεοδημοκράτες που είναι κοντά του, δεν το αποκλείει, αν στηριχτεί, να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Η υποψηφιότητα, έχει θετικές και αρνητικές διαστάσεις στο κόμμα. Οι θετικές είναι ότι είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με θητεία στη ΝΔ από το 1974, όταν ο πατέρας του εκλέχθηκε βουλευτής, αλλά που ο ίδιος δεν το πέτυχε ποτέ, παρότι εκτέθηκε υποψήφιος σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις.

Οι μόνες του εκλογικές επιτυχίες ήταν να εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας. Στα αρνητικά του, οι Νεοδημοκράτες σημειώνουν ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που έρχεται από πολύ παλιά και στην περίπτωση του δεν μπορεί η ΝΔ να μιλάει για ανανέωση στελεχών και κυρίως ότι ο πολιτευτής δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το σύνολο της ΝΔ. Παρότι στις δημοτικές εκλογές, στάθηκε απέναντι στον Μπέο, εν τούτοις στις βουλευτικές εκλογές απευθύνθηκε με καθαρό δεξιό λόγο, ενώ στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού στήριξε τον Άδωνι Γεωργιάδη και στην δεύτερη αναμέτρηση ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Κώστας Παπαδόπουλος θα στηριχτεί από την πρώην υφυπουργό, κ. Ζέττα Μακρή, η οποία έχει πολλές ημέρες τώρα που φαίνεται επιφυλακτική απέναντι στην υποψηφιότητα του Στάθη Γραμμένου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.