Ποιες οι σχέσεις του Νίκου Παππά με το Βόλο

Κολλητός του πρωθυπουργού και υπουργός Επικρατείας

Τον Νίκο Παππά, τον γνωρίσαμε ως κολλητό φίλο του Αλέξη Τσίπρα και διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, προέδρου του Συνασπισμού και αργότερα ως υπουργό Επικρατείας στην πρώτη και δεύτερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι, μαζί με τον κ. Φλαμπουράρη, ο άνθρωπος που δείχνει απεριόριστη εμπιστοσύνη ο πρωθυπουργός, που τον προφυλάσσει από κακοτοπιές και ο «κακός» των καναλαρχών, γιατί θέλει να τ’ αλλάξει όλα στο μιντιακό τοπίο. Εκτός από τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, που γνωρίστηκαν στη νεολαία του Συνασπισμού, ο Νίκος Παππάς συνδέεται με το Βόλο και μάλιστα στενά, αφού η σύζυγός του, Έλενα Παντοπούλου, με την οποία έχει μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια με δυο κοριτσάκια, κατάγεται από την πόλη μας.

Ο Ν. Παππάς, ποτέ δεν έχει μιλήσει για την οικογένειά του και την κρατά «κρυμμένη» από την πολιτική και για πολλούς καλώς πράττει. Το ζευγάρι, αρκετές φορές έρχεται στο Βόλο για να επισκεφθεί τους γονείς της Έλενας και τα πεθερικά, αλλά και τα μικρά κοριτσάκια για να δουν τον παππού Γιώργο Παντόπουλο.

Οι οικογένειες Παππά και Παντόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστές από παλιά και κάποια στιγμή έφεραν κοντά τον Νίκο και την Έλενα, σπουδάζοντας οικονομικά ο μεν και παιδαγωγός η δε, έως το 2008, όπου απέκτησαν και την πρώτη τους κόρη.

Εκείνη τη χρονιά, στα 32 του χρόνια ο Νίκος Παππάς, δέχθηκε το τηλεφώνημα που άλλαξε όλη τους τη ζωή. Είχαν αποφασίσει να μείνουν στην Γλασκώβη, αλλά ο φίλος του Νίκου, Αλέξης Τσίπρας, του ζήτησε να γυρίσει στην Ελλάδα, διότι θα γίνονταν πρόεδρος του Συνασπισμού και τον ήθελε δίπλα του. Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη και ο Νίκος Παππάς με την σύζυγό του και την μοναδική του τότε κόρη, κατέβηκαν στην Αθήνα και από τότε είναι δίπλα στον τωρινό πρωθυπουργό.

Η Έλενα Παντοπούλου, κρατά χαμηλούς τόνους και μόνον μια φορά, στην πρώτη ορκωμοσία του ως υπουργός Επικρατείας, εμφανίστηκε στο πλευρό του και εντυπωσίασε.

Η Έλενα, δραστηριοποιείται στο εργαστήρι έκφρασης μέσα από το παιχνίδι για παιδιά «Κόκκινη κλωστή» στην Αθήνα και σε κοινωνικά κινήματα, αλλά ως εκεί, μη θέλοντας να ασχοληθεί με την πολιτική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.