Προς Προϊστάμενο Εφορίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κύριε Προϊστάμενε της Εφορίας. Προχθές, στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, ο κ. Αχιλλέας Μπέος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική», δήλωσε ότι πλήρωσε τον κ. Άκη Σαμαρτζή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην παράταξη του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ο κ. Σαμαρτζής, λίγο αργότερα, είπε, στο ίδιο κανάλι, ότι αν πληρώθηκε θα φαίνεται από την κατάσταση που υπεβλήθη στην Εφορία από τον συνδυασμό του κ. Μπέου (έξοδα- έσοδα- χορηγίες).
Για ελέγξτε λοιπόν, την πληρωμή Μπέου στον Σαμαρτζή και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πολίτση, αναφέρονται στον απολογισμό που κατατέθηκε μετά το τέλος της προεκλογικής περιόδου;
Αν όχι, τότε θα πρέπει να το αναφέρεται στις προϊστάμενες αρχές σας. Ο Νόμος είναι πολύ αυστηρός και μιλά ακόμη και έκπτωση από το αξίωμα όλης της παράταξης που δεν δήλωσε χρήματα που δόθηκαν χωρίς να δηλωθούν με τιμολόγια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.