Στο σκοτάδι…

Το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και δημοτικός σύμβουλος των "Δρόμων Συνεργασίας" κ. Κώστας Γαργάλας

Η ΔΕΥΑΜΒ δεν είναι μαγαζί κανενός. Αυτό τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στη ΔΕΥΑΜΒ, Κώστας Γαργάλας, με αφορμή τα νέα δεδομένα κάτω από τα οποία φαίνεται ότι θα λειτουργεί από εδώ και πέρα η επιχείρηση.

Σύμφωνα με τον κ. Γαργάλα, όσα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επιθυμούν να λάβουν γνώση του περιεχομένου των εισηγήσεων των προς συζήτηση θεμάτων θα πρέπει να πηγαίνουν στην γραμματεία του διοικητικού συμβουλίου, από ώρα 10-12 για οποιαδήποτε ενημέρωση, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένη ημέρα.

Για να συνεχίσει λέγοντας πως σε έγγραφο που τους δόθηκε, επισημαίνεται ότι απαγορεύεται και διώκεται ποινικώς οποιαδήποτε διαρροή, δημοσίευση ή κατοχή υπό τρίτων, μη μελών του διοικητικού συμβουλίου εγγράφων που εμπεριέχονται στις εισηγήσεις χωρίς προηγούμενη συναίνεση της υπηρεσίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο δημοτικός σύμβουλος αν δει ότι προκύπτει από κάποια εισήγηση σκάνδαλο και το δώσει σε κάποιο δημοσιογράφο προς ενημέρωση του Βολιώτη πολίτη, θα διώκεται ποινικά, τόσο ο ίδιος όσο και αυτός που θα το δημοσιεύσει, αφού σύμφωνα με τη συγκεκριμένη λογική ο δημότης δεν θα πρέπει να μαθαίνει τίποτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.