Τους έχει ανοίξει η όρεξη…

Σε πολλά Μπεόπουλα, έχει ανοίξει η όρεξη για διάφορες θέσεις εξουσίας. Άλλοι θέλουν να πάρουν θέση στο κόμμα της ΝΔ, άλλοι στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, κάποιοι ονειρεύονται την προεδρία του Τεχνικού Επιμελητηρίου, άλλοι έχουν βάλει στόχο ακόμη υψηλότερες θέσεις, όπως αυτή του βουλευτή!

Προς το παρόν πάντως δίνεται η μάχη για το ποιος θα ηγηθεί της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, καθότι μέχρι το Μάρτιο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ΝΟΔΕ και των αντιπροσώπων για το συνέδριο.

Ο Γιώργος Σκλιάς, σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου, σε ποιον τομέα δεν ξέρω, μάχεται με τον Κώστα Ζέρβα, πατέρα του δημοτικού συμβούλου, Ανδρέα Ζέρβα. Ο Κ. Ζέρβας, παλιό στέλεχος και πολιτευτής της ΠΟΛΑΝ του Αντώνη Σαμαρά, φαίνεται ότι έχει πλαισιωθεί από συνεργάτες του Μπέου (βλέπε Γ. Πολίτσης) στην προσπάθεια του να αναρριχηθεί στα κομματικά κλιμάκια. Ενδιαφέρον θα έχει η μάχη, αν μάθουμε και τον έτερο αντίπαλο που ετοιμάζουν οι υπόλοιπες κομματικές δυνάμεις της ΝΔ.
Ας μην νομίζουν δηλαδή ότι θα κάνουν μόνοι τους παιχνίδι οι Μπεικοί, διότι ετοιμάζεται από την άλλη πλευρά ένα καλό πουλέν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.