Το “αυθόρμητο” Κίνημα και ο μηχανισμός προπαγάνδας Μπέου

Εναποθέτει τις ελπίδες του στο facebook για να σωθεί...

Ο μεγάλος πανικός στον οποίο βρίσκεται ο, τελών σε αργία Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος αλλά και το επικοινωνιακό του επιτελείο τους οδηγεί σε απανωτά λάθη που καταδεικνύουν ότι όχι μόνο “αυθόρμητο” δεν είναι το Κίνημα Πολιτών που δημιουργήθηκε στο facebook αλλά αποτελεί μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου για την δημιουργία εντυπώσεων οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο τον ερχόμενο Απρίλιο 2016. Η “αυθόρμητη” κίνηση λοιπόν κάποιων απλών “πολιτών” που στεγάζονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο ήταν να δημιουργήσουν μια ομάδα στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης προκειμένου να δείξουν πόσο οι πολίτες συμπονούν τον Αχιλλέα Μπέο και τον υποστηρίζουν, συνυπογράφοντας μάλιστα μια επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την οποία του ζητούν να τον αφήσει να παραμείνει στη θέση του μέχρι την δίκη του.

Ο σκοπός της δημιουργίας βέβαια μιας ομάδας (group) και όχι μιας σελίδας υποστήριξης (fan page) είναι να ενταχθούν σε αυτή όσο γίνεται περισσότερα άτομα τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συναινέσουν, παρά απλώς τους γνωστοποιείται ότι κάποιος φίλος τους ενέταξε σε αυτή. Έτσι λοιπόν πολλοί ανυποψίαστοι πολίτες που εντάχθηκαν στη συγκεκριμένη ομάδα, χωρίς τη θέλησή τους αποχώρησαν στη συνέχεια, παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες του προπαγανδιστικού μηχανισμού του Μπέου να αυξήσει τα μέλη της ομάδας.

Δεν ξέρουμε πόσο σημασία θα δώσει το δικαστήριο ή ο πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο “κίνημα” αλλά σίγουρα είναι αστείο ένας Δήμαρχος να εναποθέτει τις ελπίδες του για σωτηρία, στο facebook.

Δείτε και μόνοι σας ποιοι εργάζονται για να ενισχύσουν την “αυθόρμητη” ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ! Βλέποντας κάτω από το όνομα του μέλους ποιος τους ενέταξε στην ομάδα, φιγουράρουν τα ονόματα του Γιώργου Πολίτση (Γραφείου Τύπου Δημάρχου), του Μάνου Παναγιωτόπουλου (Επικοινωνιολόγου ΑΝΕΒΟ Α.Ε.) Γιώργου Σκλιά (Συμβούλου του Δημάρχου) της συζύγου του Εύης Δαμιανάκη,  του μέλους της επικοινωνιακής του ομάδας Μιχάλη Χειμωνίδη κ.α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.