Το γραφείο Τύπου του Μπέου «χτυπάει» τη Ζέττα

Η κα Ζέττα Μακρή μας έβγαλε στη «σέντρα» του φίλου της Σωτήρη Πολύζου στην TRT και μας είπε ανήθικους για τα παραπολιτικά σχόλια που γράψαμε για την πολιτική εκτίμηση της ήττας στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς κατανοούμε ότι η κα Μακρή παραφέρθηκε με τόση σφοδρότητα μας επιτέθηκε. Επίσης παραβλέπουμε ότι προφανώς η «μαχαιριά» της ήταν πισώπλατη, λόγω των σχέσεων με τον Αχιλλέα Μπέο. Σήμερα η εφημερίδα «Νέος Τύπος», στην οποία εργάζονται ο Γιώργος Πολίτσης υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Δήμου Βόλου και δεξί χέρι του Αχιλλέα Μπέου και ο Μάνος Παναγιωτόπουλος που προσλήφθηκε προσφάτως ως «επικοινωνιολόγος» στην ΑΝΕΒΟ και πληρώνεται από τα δημοτικά ταμεία επίσης έγραψε (ο πρώτος) για την Ζέττα Μακρή.
«Μεγάλη ηττημένη των εκλογών η φίλη μου η Ζέττα… για μια ακόμη φορά κατάφερε και τις εκλογές να χάσει και τους δικούς της να δυσαρεστήσει, αυτό το ταλέντο της πραγματικά είναι μοναδικό»!
Εντελώς καλοπροαίρετα, δεν θα πρέπει να πάρει τηλέφωνο τον άφαντο κ. Μπέο για να διαμαρτυρηθεί για τους δημοσιογράφους του δικού του πολιτικού συστήματος, που πληρώνουν οι πολίτες του Βόλου από το δικό τους κορβανά. Δεν θα πρέπει επίσης τη Δευτέρα να είναι στον κ. Πολύζο και εκεί να καταγγείλει το σύστημα Μπέου που την κατηγορεί οτι έχασε και έχει μοναδικό ταλέντο να χάνει φίλους και εκλογές; Τι περισσότερο κάναμε εμείς κα Μακρή;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.