Φθάνουν οι κολακείες κύριοι ξενοδόχοι

Ένα κατεβατό με κολακείες απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας στα ΜΜΕ για το Δήμο Βόλου. Μπράβο για το χωριό του Αη Βασίλη, για το παγοδρόμιο, το τρενάκι, τη φωτισμένη Αργώ, για τα βίντεο, τα φαναράκια, τους φωτισμένους κεντρικούς δρόμους, την έγκαιρη εκτύπωση του εντύπου, τις εορταστικές εκδηλώσεις, την αγαστή συνεργασία. Δεν θέλω να πω ότι είναι υπερβολή τα όσα γράφονται.

Επειδή όμως η Ένωση Ξενοδόχων γράφει ότι υπήρξε μια άκρως επιτυχημένη, από άποψη διανυκτερεύσεων, εορταστική περίοδος και οι πληρότητες άγγιζαν το 100%, ας μας στείλουν και τα στοιχεία του αριθμού των επισκεπτών μας, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά για τα έτη της τελευταίας πενταετίας, για να κάνουμε και τις συγκρίσεις μας.

Αν μπορούν, ας μας στείλουν και τους επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ν. Τρικάλων και Λάρισας με τον Μύλο των Ξωτικών, ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη του μεγέθους κέρδους του Βόλου, των Τρικάλων και της Λάρισας μαζί. Έτσι, για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας, και φυσικά οι ξενοδόχοι.

Με απλά λόγια, γιατί ξέρω ότι για τα ίδια πράγματα αγωνιζόμαστε, δηλαδή να έρθει κόσμος στην περιοχή μας. Τι κέρδισε ο Βόλος με τα όσα έγιναν από τη δημοτική αρχή και τι κέρδισαν τα Τρίκαλα με το Μύλο των Ξωτικών;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.