Αχ.Μπέος: Δημοσιογραφικό σκουπίδι ο Δημητράκης ο Μαρέδης

Στη «λίστα» είχε βάλει τον παρουσιαστή ο Δήμαρχος Βόλου

Δημοσιογραφικό σκουπίδι είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν τον παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού Astra Δημήτρη Μαρέδη, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, βάζοντάς τον στη σχετική «λίστα» μαζί με άλλους δημοσιογράφους που δεν γράφουν τα πράγματα όπως τα θέλει ο ίδιος.

Αφορμή για την έκρηξη του Δημάρχου Βόλου στην εκπομπή του… αιώνιου αντιπάλου του Δημήτρη Μαρέδη, Σωτήρη Πολύζου, είχε σταθεί η ανάκληση της απόφασης της αεροπορικής εταιρίας EasyJet να ξεκινήσει δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου, εμφανίζοντας τον Βόλο ως νέο προορισμό. Το θέμα είχε φέρει στη δημοσιότητα το Magnesianews.gr δημοσιεύοντας και το σχετικό αφιέρωμα που φιλοξενούσε για τον Βόλο, το περιοδικό της easyjet. Εμφανιζόμενος στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» στις 14 Δεκεμβρίου 2016 είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του δημοσιογράφου, επειδή τόλμησε να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο γραφείο Τύπου της εταιρίας προκειμένου να ζητήσει διευκρινίσεις για το θέμα. «Ποιος είναι ο Μαρέδης δεν ξέρω! Τι σχέση μπορεί να έχει με το αεροδρόμιο, με την Eeasyjet ή με το Δήμο Βόλου» αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος Βόλου κατηγορώντας τον δημοσιογράφο ότι δεν ξέρει αγγλικά και συνέχισε λέγοντας ότι «είμαστε σε διαπραγματεύσεις για να δημιουργηθούν δρομολόγια στο μέλλον. Βγαίνει λοιπόν ο Μαρέδης μπήκε και αυτός να ξέρετε στη λίστα από χθες και μιλάει για κάποιους χαρακτηρισμούς, που αυτός έχει το δικαίωμα να αποκαλεί την πόλη «ξεφτίλες» εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να τον πούμε δημοσιογραφικό σκουπίδι… «Πέστε μου εσείς τι δουλειά έχει το κάθε δημοσιογραφικό σκουπίδι να στέλνει email, εξανέστη ο Αχιλλέας Μπέος!

Από τότε βέβαια φαίνεται να κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι καθώς ο Δημήτρης Μαρέδης υπερασπίζεται τον Αχιλλέα Μπέο με σθένος, σε κάθε ευκαιρία, ενώ παίρνει και εργολαβίες εκτυπώσεων από τον Δήμο Βόλου με ανταγωνισμό από πτωχευμένες εταιρίες. Αλήθεια γι’ αυτό δεν μας έχει απαντήσει η διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 17ο έως το 21ο λεπτό

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.