Αέρια Ρύπανση

Λιτό και χωρίς πολλές λεπτομέρειες ήταν το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή Βόλου για τις συναντήσεις που είχε προχθες ο Αχιλλέας Μπέος με υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Θα περιμέναμε τουλάχιστον στην περίπτωση της συνάντησής του με τον υπουργό περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα να μάθουμε αν του έθιξε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας, όπως η αέρια ρύπανση και η διαφθορά των υπαλλήλων της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΝ που διενεργεί τους ελέγχους στις βιομηχανικές μονάδες. Εξίσου ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε αν ο κ. Μπέος διατύπωσε στον κ. Σκρέκα, το αίτημά που είχε διατυπώσει και παλαιότερα για την μεταφορά της αρμοδιότητας διενέργειας ελέγχων στις βιομηχανίες από τις Περιφέρειες στους Δήμους. Δεν πάει πολύς καιρός άλλωστε που ο ίδιος είχε μιλήσει για όλα αυτά σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία». Ας θυμηθούμε τι είχε πει:
«Το πρόβλημα με την ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την υγεία και το οποίο κάποιοι το καπηλεύονται και το εκμεταλλεύονται…πρέπει να ληφθούν μέτρα εδώ και τώρα».
Το εδώ και τώρα βέβαια είναι σχετικό, καθώς άλλα ζητήματα έχουν προτεραιότητα, όπως η πώληση του ΝΠΣ Βόλος και το νέο Nammos που θέλει να φτιάξει στον Τσουγκριά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.