Δίπλα στο Μουσείο της Αργούς το νέο δικαστικό Μέγαρο;

Κρατήστε το σαν σκέψη διότι η προτεινόμενη θέση για το νέο δικαστικό μέγαρο στην οδό Ύδρας, θα αρχίσει να συναντά προβλήματα.
Στο παρασκήνιο πάντως ήδη εδώ και καιρό εξελίσσεται μια συζήτηση για τις εναλλακτικές προτάσεις που υπάρχουν αναφορικά με το δικαστικό μέγαρο. Αρκετοί είναι αυτοί που συγκλίνουν στην χωροθέτησή του κοντά ή και δίπλα στο Μουσείο της Αργούς το οποίο θα κατασκευαστεί στο Πεδίο Άρεως επί της Λ.Αθηνών. Αν μη τι άλλο εκεί υπάρχει χώρος για νέα κτίρια ενώ κυκλοφοριακά εξυπηρετείται καλύτερα αφού βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της πόλης. Μάλιστα εκτιμώ ότι ο Χρ.Στρατηγόπουλος δεν θα δυσκολευτεί να βρει συμμάχους τόσο από το κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά ακόμη περισσότερο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Πολυσυλλεκτική
Να ξέρετε πάντως ότι στη διοίκηση του ΔΣΒ συνυπάρχουν και μάλιστα αρμονικά άνθρωποι με πολλές και διαφορετικές πολιτικές ταυτότητες. Αυτό έχει ευνοήσει σημαντικά στη διεκδίκηση της αντικειμενικά καλύτερης λύσης για το νέο δικαστικό χωρίς να εμπίπτουν κομματικά συμφέροντα και συγκρούσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.