Εντυπωσιασμένη με τα προϊόντα και τις γεύσεις της Μαγνησίας

Εντυπωσιασμένη έμεινε η Μάγια Τσόκλη , από την διοργάνωση του 4ου γαστρονομικού φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πορταριά. Η δημοσιογράφος και ειδική συνεργάτιδα του Δημήτρη Κουρέτα σε θέματα τουρισμού, μαζί με την Βολιώτισσα δημοσιογράφο και στενή της φίλη Ελένη Ψυχούλη, πέρασαν από όλα τα σταντ και δοκίμασαν προϊόντα και γεύσεις τις Μαγνησίας, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας ταυτότητας. Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο φεστιβάλ, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με την κα Τσόκλη, η οποία και τους τελευταίους μήνες σχεδιάζει δράσεις για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στον απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών του περασμένου Σεπτεμβρίου. Μέσα σε όλα αυτά είναι και η γαστρονομία που μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, συντονιστείτε αύριο το πρωί στο Ράδιο Ένα 102,5 για μας ακούσετε που θα συζητήσουμε με την κα Τσόκλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.