Επίπεδο

Το σίγουρα διαφορετικό πολιτικό επίπεδο που επικρατούσε, παρά τις αντιπαραθέσεις, μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Σκοτινιώτη και της αντιπολίτευσης, καταγράφεται από τις τοποθετήσεις του πρώην Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη και του πρώην πλέον δημοτικού συμβούλου Βόλου Θεολόγου Διαμαντένια. Σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε μιλώντας χθες το πρωί στο Ράδιο Ένα ο κ. Διαμαντένιας, ο π. Δήμαρχος Βόλου έγραψε:
Αγαπητέ Θεολόγη, μια κινέζικη παροιμία λέει ότι “το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο. Το να την ακολουθείς είναι δύσκολο”. Ειλικρινά σε συγχαίρω, γιατί εσύ στα οκτώ και πλέον αυτά χρόνια είχες το ηθικό ανάστημα, την αξιοπρέπεια και το κουράγιο να την ακολουθείς. Όσο για την υγεία σου, εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα. (Αυτά τα λίγα από εμένα, που στη διάρκεια της δημαρχιακής μου θητείας άσκησες μαχητική αντιπολίτευση).
Με τον Διαμαντένια να τον ευχαριστεί για τα καλά του λόγια παρά το γεγονός ότι τον αντιπολιτεύθηκε με σθένος, πάντα όμως με σεβασμό σε αυτό που πρέπει να πρεσβεύει ο θεσμός του δημάρχου.
Πείτε μου εσείς τώρα, αν η στάση του Αχιλλέα Μπέου στα συμβούλια, εμπνέει σεβασμό ή όχι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.