Επιτέλους θα σοβαρευτείτε;

Ο Δήμος Βόλου συνεχίζει την τακτική της λάσπης και της συκοφαντίας εναντίον όσων δημοσιογράφων ασκούν κριτική στα πεπραγμένα τους, όπως έχουν χρέος απέναντι στην κοινωνία και τους δημότες της πόλης. Είναι φυσικό να μην επιθυμούμε ως «Όμιλος Καρεκλίδη» το επίπεδο αντιπαράθεσης που συνεχίζει να επιλέγει η Δημοτική Αρχή, αλλά η αντιπαράθεση να γίνεται βάσει στοιχείων που εμείς διαθέτουμε και φυσικά γνωρίζει η Δημοτική Αρχή. Όσον αφορά τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του Δήμου Βόλου, η κριτική μας δεν γίνεται μόνον για το υπέρογκο κόστος των 18.500 ευρώ, αλλά για την απευθείας ανάθεση που έγινε σε κολλητό του κολλητού ανθρώπου της Δημοτικής Αρχής. Μπορεί η Δημοτική Αρχή να πείσει τους συμπολίτες μας γιατί η εργασία αυτή ανατέθηκε άνευ διαγωνισμού στον συγκεκριμένο συμπολίτη; Είναι ο μοναδικός που δημιουργεί ιστοσελίδες στην πόλη μας; Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μισθώνει δημοτικό αναψυκτήριο στον Άναυρο;

Πόσες φορές έχουν γίνει στο συγκεκριμένο αναψυκτήριο εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου αλλά και προσωπικοί εορτασμοί δημοτικών αρχόντων; Υπάρχει «κολλητός» δημοτικού άρχοντα που είναι αφανής διαχειριστής της εταιρίας που μισθώνει το αναψυκτήριο; H Δημοτική Αρχή παραθέτει στοιχεία για το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων άλλων Δήμων της χώρας. Σε πολλές περιπτώσεις πολύ μεγαλύτερων. Τα στοιχεία αυτά ποια χρονιά αφορούν και ποιο πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας; Μήπως γνωρίζει η Δημοτική Αρχή αν πολλές από αυτές έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της υπερκοστολόγησης; Τα ποσά αυτά αφορούν άλλες εποχές «παχέων αγελάδων» όπου ο κάθε «μελετητής» μπορούσε να κοστολογήσει ακόμη και τη δημιουργία σελίδας στο facebook με το εξωφρενικό ποσό των 5-10.000 ευρώ! Μήπως γνωρίζει η Δημοτική Αρχή ποιο ποσό διέθεσε ο Δήμος Βόλου για την κατασκευή της ιστοσελίδας του; Μήπως γνωρίζει ο Δήμος Βόλου αν υπάρχει στις τάξεις του εξειδικευμένο προσωπικό για την εκπλήρωση των εργασιών που αναθέτει σε ιδιωτική επιχείρηση;

Σε ότι αφορά τις υπερωρίες και την πληρωμή αυτών προς τους εργαζομένους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βόλου, δεν έχουμε κάτι παραπάνω να παραθέσουμε διότι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά αν τα χρήματα τα έχουν στο πορτοφόλι τους ή όχι. Επίσης ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση κατά της Δημοτικής Αρχής.

Όσον αφορά τις γνωστές γελοιότητες περί του Δημοτικού Ταμείου ας πουν πρώτα στους Βολιώτες που πήγαν οι 270.000 ευρώ που λείπουν και γιατί όπως τονίζουν δεν προσπάθησαν να το προστατέψουν από τα «τρωκτικά» που τριγυρνούν γύρω από αυτό. Για τους αφεντάδες από τους οποίους δήθεν παίρναμε εντολές, ας κοιτάξουν γύρω τους γιατί θα βρουν πολλούς υπηρέτες αυτών των αφεντάδων επί χρόνια, και επ’ αμοιβή.

Τέλος, αλλοίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι σ’ αυτή την πόλη, γιατί τότε θα είχαμε πολλές επιχειρήσεις και πολλούς μπροστινούς και στις τράπεζες πολλά εκατομμύρια που δεν θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε στο ΣΔΟΕ.

Σοβαρευτείτε επιτέλους, όλος ο Βόλος σας κουβεντιάζει!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.