Φύλλο και φτερό τα οικονομικά της εταιρίας διαχείρισης του Πανθεσσαλικού

Φωτο αρχείου

Σε κάθε περίπτωση και επειδή αναφερθήκαμε στον φορέα διαχείρισης, έως το τέλος του μήνα, δηλαδή την Τρίτη, θα πρέπει να συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων, για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου. Η θητεία του προηγούμενου έχει λήξει και η παράταση που προβλέπεται λήγει επίσης. Ο τρόπος διοίκησης της εταιρίας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι τουλάχιστον προβληματικός, παρά το γεγονός ότι μέλος της διοίκησης είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος δικηγόρος της πόλης, Κώστας Μπάιμπας.

Δεν υπάρχουν πρακτικά διοικητικού συμβουλίου, το οποίο δεν ξέρω αν και πόσες φορές έχει συνεδριάσει στη διάρκεια αυτών των μηνών από τότε που συστήθηκε η εταιρία. Η διαφάνεια της λειτουργίας του είναι ελλειμματική και δεν ξέρω τι θα βρουν οι επόμενοι, όταν θα αναλάβουν.

Με τη νομιμοποίηση που τους παρέχεται πλέον, τα μέλη της «Συμμαχίας για τον Βόλο» θα κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της εταιρίας, δεδομένου ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό ούτε έχουν δοθεί στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτως ή άλλως βέβαια αυτά θα αναζητηθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει το σκάνδαλο της παραχώρησης του Σταδίου στον ΝΠΣ έναντι εξευτελιστικού τιμήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.