Γλεντάνε την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στο πάρτι του Αχιλλέα Μπέου

Που διοργάνωσε ο δήμαρχος Βόλου στο δημοτικό κατάστημα "Ίσαλος"

Χθες βράδυ, ένα μεγάλο γλέντι διοργάνωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για την περιφανή νίκη του στις δημοτικές εκλογές. Το γλέντι έγινε στον «Ίσαλο» και καλεσμένοι του ήταν όλοι όσοι βοήθησαν να φθάσει στο 57% από την πρώτη Κυριακή. Μεταξύ αυτών, εκλεγμένοι και μη του ψηφοδελτίου του και εθελοντές.

Περιττό βέβαια να αποτυπώσουμε στα φωτογραφικά ενσταντανέ την μεγάλη χαρά, το τραγούδι και τον χορό, υπό τους ήχους λαϊκής ορχήστρας του Γιώργου Γιαννιά. Μεταξύ των καλεσμένων του που παρευρέθηκαν, φυσικά ο βιομήχανος Κώστας Λούλης, συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη και τον αγαπημένο του Σωτήρη, σε άλλο τραπέζι ήταν η πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, Ζέττα Μακρή και η πολιτευτής του κόμματος, Έλενα Αντωνοπούλου.

Προφανώς η παρουσία τους στο νικητήριο γλέντι του Μπέου ήταν για να πανηγυρίσουν την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις δημοτικές εκλογές και το ποσοστό του 15% που βοήθησαν να πάρει η Νάνσυ Καπούλα. Τουλάχιστον κάποιοι δεν έδωσαν το παρών, παρότι κλήθηκαν, αλλά προτίμησαν να «κρυφθούν», ενώ για τις δυο κυρίες η χαρά τους είναι εμφανέστατη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.