Καταγγέλλει ότι ο Γαλάτης ζήτησε λεφτά για να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του στον Άστρα

Τι απαντά από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ και τηλεπαρουσιαστής

Σε καταγγελία προχώρησε μιλώντας στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου, Blue Heart, και τον Γιώργο Μαστρογιάννη, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης της αθλητικής εκπομπής στο τηλεοπτικό σταθμό Άστρα, κ. Γιώργος Γεωργούλας, ότι ο συντονιστής της εκπομπής και πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ της δημοτικής αρχής Μπέου, κ. Απόστολος Γαλάτης, του ζήτησε χρήματα για να συμμετέχει στην εκπομπή και μάλιστα, όπως τόνισε του είπε «Αν θέλετε να ακούγεται η φωνή της Νίκης πρέπει να πληρώσετε». «Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι γίνεται» είπε ο κ. Γεωργούλας.

Τι απαντά ο τηλεοπτικός σταθμός Άστρα
Σε ανακοίνωση του, ο τηλεοπτικός σταθμός Άστρα, με αφορμή την καταγγελία αναφέρει τα εξής: «Σχετικά με δημοσίευμα με τον τίτλο «Καταγγέλλει ότι ο Γαλάτης ζήτησε λεφτά για να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του στον Άστρα» της 6/9/2017 ο ASTRA απαντά:
H τηλεόραση του ASTRA ύστερα από 25 χρόνια στον «αέρα» έχει δώσει τις δικές της εξετάσεις για το αν υποστηρίζει όλες τις αθλητικές ομάδες της Θεσσαλίας και αν φιλοξενεί όλες τις απόψεις.
Φέτος, στον τηλεοπτικό μας σταθμό θα φιλοξενούνται δύο εκπομπές αθλητικού περιεχομένου. Η μία είναι παραγωγής του ASTRA και θα αποτελείται από 5 αξιόλογους δημοσιογράφους και η άλλη, είναι η εξωτερική παραγωγή με τίτλο «Κυριακάτικη Αρένα» την οποία παρουσιάζει ο Απόστολος Γαλάτης και ο Γιάννης Καλογιάννης.
Σε όλες τις αθλητικές και τις ενημερωτικές εκπομπές, όσο και στα δελτία ειδήσεων ακούγονται όλες οι φωνές, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στον ASTRA όλα αυτά τα χρόνια.
Εσωτερικές διενέξεις και τυχόν οικονομικές απαιτήσεις από εταιρείες που συνεργάζονται με τον σταθμό, ουδεμία σχέση έχουν με τον ASTRA.
Ο ASTRA ξεκαθαρίζει ότι βρίσκεται ξεκάθαρα στο πλευρό όλων των ομάδων που αγωνίζονται στην περιοχή μας, τις στηρίζει απόλυτα και δεσμεύεται ότι θα παρέχει την πιο πλήρη, αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδων. Δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση τη συγκρότηση τηλεοπτικών δικαστηρίων και την μετατροπή της ενημέρωσης σε εξυπηρέτηση συμφερόντων παραγόντων μέσω των φερέφωνων τους.
Αποκλειστικός σκοπός του ισχυρότερου Τοπικού Μέσου Ενημέρωσης είναι να ενώσει την πόλη και όχι να τη διχάσει»

Aκολουθεί προσωπική δήλωση του Απόστολου Γαλάτη σχετικά με δημοσίευμα γις δηλώσεις του κ. Γεωργούλα:

“Δυστυχώς η ρήση σύμφωνα με την οποία η μισή αλήθεια αποτελεί μεγάλο ψέμα, επιβεβαιώνεται απόλυτα στα όσα ο κ. Γιώργος Γεωργούλας φέρεται να δήλωσε σε οπαδικό ραδιόφωνο για τους λόγους που δεν συνεχίζουμε τη συνεργασία μας στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της τηλεόρασης του ASTRA.
Όντως ο λόγος που δεν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία είναι οικονομικός και συγκεκριμένα οφείλεται στην αδυναμία ή την απροθυμία, δεν μπορώ να γνωρίζω, του κ. Γεωργούλα, να στηρίξει την εκπομπή είτε με χορηγικό πρόγραμμα είτε με διαφημίσεις.

Για όσους δε γνωρίζουν, πληροφορώ ότι αυτό είναι το καθεστώς μιας εξωτερικής παραγωγής. Η παραγωγή έχει έξοδα για να πληρώσει τους εικονολήπτες, τους τεχνικούς, τη λειτουργία του πλατώ και τους δημοσιογράφους. Ξεκαθαρίζω ότι η εκπομπή μας δεν είναι εσωτερική παραγωγή του ASTRA και έχει δικό της ξεχωριστό προϋπολογισμό, για τον οποίο πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να εργαζόμαστε προκειμένου να είμαστε συνεπείς προς τους συναδέλφους και εργαζόμενους.

Μέχρι εδώ είναι η αλήθεια. Το μεγάλο ψέμα είναι ότι από μέρους μου δήθεν ειπώθηκε προς τον κ. Γεωργούλα ότι «Αν θέλετε να ακούγεται η φωνή της Νίκης πρέπει να πληρώσετε». Μπορώ να φανταστώ πολλούς λόγους που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν σε μια τέτοια ψευδολογία, αλλά δεν θέλω να παραδεχτώ κανένα. Περιμένω, λοιπόν, να αποκαταστήσει την αλήθεια για τους πραγματικούς λόγους της διακοπής της συνεργασίας μας.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.