Με Χρυσαυγίτη δικηγόρο ο Δήμος Βόλου στο ΣτΕ

Ο Ιωάννης Παραράς θα παραστεί στη συζήτηση της προσφυγής των κατοίκων της Καραμπατζάκη

Στον Χρυσαυγίτη δικηγόρο Ιωάννη Παραρά ανέθεσε την εκπροσώπησή του ο Δήμος Βόλου, για τη συζήτηση της αίτησης αναστολής με προσωρινή διαταγή που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της Καραμπατζάκη ζητώντας την ακύρωση της υπ’ αριθμόν 204/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου (Λήψη κανονιστικής απόφασης για τη μονοδρόμηση των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη), δίνοντάς του αμοιβή ύψους 2.520 ευρώ.

Ο κ. Παραράς μέχρι το 2013 ήταν πρόεδρος του Ανεξάρτητου Ιδρύματος Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών (ΑΙΓΙΣ) του “μορφωτικού ιδρύματος” πίσω από την Χρυσή Αυγή ενώ ήταν και μέλος της δημοτικής παράταξης του Ηλία Ψινάκη στον Δήμο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παραράς έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν και τον σε αργία Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, λόγω της εξειδίκευσής του σε θέματα που άπτονται του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας.

Ο Ιωάννης Παραράς είναι γιος του Πέτρου Παραρά ομότιμου καθηγητή του ΔΠΘ και πρώην αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο πατήρ Παραράς συμμετείχε στην εξωκοινοβουλευτική επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος, την οποία σύστησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ., από την οποία παραιτήθηκε όταν έγινε γνωστό από την αντιπολίτευση ότι ήταν μέλος της επιτροπής εκλαΐκευσης του χουντικού Συντάγματος.

Αρχιμήδης Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.