Όλοι αυτοί που παραπονιούνται είναι «κατίνες» κ. Μπέο;

φωτο αρχείου

«Ας μην μας… ξαναψηφίσουν οι κατίνες που φωνάζουν για το νερό!» δήλωσε μιλώντας στο «Ράδιο ΒΕΡΑ», ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, που φέρεται να ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για το πρόβλημα με την υδροδότηση, κάνοντας την ίδια ώρα κριτική, στους πολίτες που διαμαρτύρονται! Οι «κατίνες», όπως τις αποκάλεσε ο κ. Μπέος, δεν είναι άλλοι από εσένα, από εμένα, από τον κάθε συμπολίτη μας, που πάνω στην απόγνωση του για το ότι δεν έχει νερό στο σπίτι του, ορισμένοι και για πάνω από πέντε ημέρες, κάνει τα παράπονα του. Ποιος μπορεί να τον αδικήσει; Ποιος μπορεί να του προσάψει ευθύνες; Ποιος θα τολμήσει να του πει ότι έχει άδικο; Οι πολίτες ζητούν το αυτονόητο. Να έχουν νερό στις βρύσες τους, νερό το οποίο χρυσοπληρώνουν στους λογαριασμούς τους. Τα σχόλια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, για μέρες τώρα, από Βολιώτες που έφτασαν στα όρια τους, είναι ενδεικτικά. Ας τα διαβάσουν στη δημοτική αρχή και ας βγάλουν μια ανακοίνωση εναντίον τους. Δεν το έχουν και σε πολύ.

– H επιχείρηση θα κάνει εκπτώσεις στον επόμενο λογαριασμό για μη παροχή υπηρεσίας;

– Ντροπή σας. Όταν είσαι σε κάποια θέση έχεις και τις ευθύνες σου . Δεν παίζεις με τόσο κόσμο. Αλλά για να βάζουμε όλους τους άσχετους τα αποτελέσματα είναι αυτά που ζούμε . Ντροπή σας . Τίποτα άλλο. Νόμιζα εσείς θα ήσασταν διαφορετικοί απ τους άλλους . Λάθος μέγα .

– Με 2 ώρες νερό το πρωί στο Κάραγατς..και να λείπεις και στην δουλειά..!! ΕΛΕΟΣ !!! Μήπως θα πρέπει να οργανωθείτε και να ενημερώνετε τον κόσμο…να ξέρω να πάρω άδεια και να περιμένω το νερό…….!!! Αι σιχτίρ μετά τα δέντρα, τους Ρουβάδες και τα φαναράκια…ο Μεσαίωνας….!!!!!

– Δε θα μυρίσουμε τα νύχια μας, ούτε θα ρίξουμε τα χαρτιά να δούμε τι ώρα και αν θα ανοιξουν το νερό…. Εργαζόμενοι νέοι άνθρωποι είμαστε….. Ξυπνάμε χωρίς νερό, πάμε στις δουλειές μας, γυρνάμε χωρίς νερό και κοιμόμαστε χωρίς νερό. Μόνο ντροπή τίποτα άλλο…

– Ας σηκώσουν τα τηλέφωνα, τα έχουν κατεβασμένα, δεν ντρέπονται λίγο. Έλεγαν όλοι για τα λαμπάκια και το στολισμό ΤΩΡΑ τι;; ΑΥΤΟ ήταν δηλαδή Βόλος;

– Έλα ρε σιγά τα αυγά! Εμένα δεν τρέχει στάλα νερό η βρύση από την Κυριακή το πρωί, ούτε καζανάκι, ούτε τίποτα! Σε κάποια φάση αρχίζεις να το συνηθίζεις! Άντε και εις ανώτερα βρε! Τα λαμπάκια να ανάβουν κάθε Χριστούγεννα ,να φωτίζονται οι ελιές στα παρτέρια, και να στρώνονται τα κόκκινα χαλιά! Χριστουγεννιάτικα δέντρα 30 μέτρα, i love volos, selfie ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Κι ας χέζουμε σε σακούλες του μάρκετ!

– Ρουβά τα Χριστούγεννα και ας μην ξαναλουστώ ποτέ.

– Τρίτη μέρα χωρίς νερό λόγω χαμηλής πίεσης έχει ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος αλλά ο τρίτος όροφος τίποτα. Για μια ώρα είχα σήμερα και πάει πάλι…έλεος …καλά δεν μιλάμε για τα τηλέφωνα τα έχουν κατεβάσει. Κατά τα αλλά αν έχετε πρόβλημα καλέστε μας…και άμα βγει κανείς πέστε και σε μένα. Μας δουλεύουν κανονικά. Θα θελα να ήξερα αυτοί στα δικά τους σπίτια είναι χωρίς νερό τόσες μέρες; Κατά τα αλλά όμως…εεε…είμαστε έτοιμοι για το χιόνια …όχι σκεφτείτε να μην ήσασταν κιόλας….

– Κλείνουμε 5 μέρες χωρίς νεροοοο!!!!!!Εν έτη 2017 Όλα αυτά κ εις ανώτεραααα……

– Τι χωρίς προβλήματα ρεεεε. Αφου δεν έχουμε νερό. Μη μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μάτια μας. Έλεος πια. Άντε ξεκουμπιδια.

– Για να μην πω ότι αν θέλετε να λέγεστε μάγκες να παραιτηθείτε. Ααα ναι ξέχασα η θέση στα ψηλά είναι ωραία.

– Κρίμα γιατί υπάρχουν ευπαθείς άτομα που δεν μπορούν να αγοράσουν νερό για νά μαγειρέψουν, να πλυθούν και γενικά, δεν επιτρέπεται να είμαστε στο έτος 2017 και να έχουμε αυτά τα προβλήματα. Κρίμα!!!

– Δίκιο έχουν ρε παιδιά…….στη μέση του καλοκαιριού είμαστε……και λουλούδια ποτίζουμε, και αυλές πλένουμε τρεις φορές τη μέρα, και μπαλκόνια πλένουμε, και δυο-τρια ντουζάκια την ημέρα κάνουμε λογω της ζέστης……έλεος πια….ας κάνουμε κι εμείς λίγη οικονομία για να επανέλθει στα φυσιολογικά της η πίεση του νερού!!!! Τώρα τι θα γίνει με την δική μας πίεση που έφτασε στο 25…..πως θα επανέλθει στα φυσιολογικά της;

– Ο λογαριασμός όμως θα έρθει κανονικά !!!

– Αγ. Ανάργυροι χωρίς Νερό. ΕΛΕΟΣ

– Στη Νεάπολη χωρίς νερό

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.