Δεν του έφθαναν όλα τα άλλα που έχει να ρυθμίσει ο δήμαρχος, έχει και τις ζήλιες των υποψηφίων του, παλιών και νέων. Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις εν ενεργεία αντιδημάρχου με υποψήφια που δεν κατάφερε να εκλεγεί αλλά θα διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο το 2028, αν όλα πάνε καλά. Διαγκωνίζονται που λέτε οι δύο κυρίες, για το ποια θα πάρει καλύτερη πόζα και θα πλασαριστεί σε καλύτερη θέση σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, κάνοντας δημόσιες σχέσεις και ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις με άλλους υποστηρικτές της δημοτικής αρχής εξαίροντας το μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής στον τομέα του πολιτισμού.
Η υποψήφια…υποψήφια εμφανίζεται περίπου σαν μέλος της δημοτικής αρχής και προσδοκά και σε θέση ευθύνης, αν και εφόσον εκλεγεί βέβαια. Από την άλλη έχουμε την κόντρα πασίγνωστου αρχιτέκτονα και υποψηφίου με τον Μπέο, ο οποίος κατήγγειλε σε κάθε αρμόδια αρχή άλλον αρχιτέκτονα, ζητώντας την ακύρωση κατασκευαστικού πρότζεκτ στο κέντρο της πόλης, καταγγέλλοντας μάλιστα και αυθαιρεσία της Υπηρεσίας Δόμησης! Της υπηρεσίας που προΐσταται ο Γιώργος Μουλάς ως αντιδήμαρχος και ο Αχιλλέας Μπέος ως δήμαρχος!
Η σύμπτωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο μηχανικός που καταγγέλλεται έχει αναλάβει την κατασκευή της (νέας) βίλας του δημάρχου στην Άλλη Μεριά, επιλογή την οποία δεν φαίνεται να πήρε και πολύ καλά ο μόνιμος υποψήφιος με τον Μπέο αλλά διαρκώς αποτυχών συμπολίτης αρχιτέκτονας. Έτσι ο Μπέος βρίσκεται σε διαδικασία να ανακαλέσει σε τάξη τον υποψήφιό του διότι σε λίγο θα γίνει θέμα στο πανελλήνιο. Όχι τόσο βέβαια η αντιπαράθεση των δύο αρχιτεκτόνων, αλλά το γεγονός ότι μέσα σε λίγα χρόνια, μόνο με τον μισθό του δημάρχου, έχει καταφέρει να κατασκευάσει και να συντηρεί δύο μεγάλες βίλες σε Βόλο και Σκιάθο. Άξιος! Πραγματικά!


































