Πυρ και μανία με τον Μπέο οι Βολιώτες

Ο κακός χαμός γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Βολιώτες που άρχισαν να παίρνουν «μπιλιετάκια» από το δήμο Βόλου λίγο πριν τις γιορτές, ζητώντας τους να πληρώσουν κλήσεις, που σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαν λάβει, ακόμη και από το 2008.

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και διαβάστε τι γράφουν οι Βολιώτες παθόντες:

– Ο κύριος Μπέος βρήκε καινούριο τρόπο για να πληρώσει τα λαμπάκια. Στέλνει κλήσεις ανύπαρκτες για παραβάσεις του ΚΟΚ. Μια τέτοια ήρθε και σε εμένα από το 2012 παρακαλώ. Το αυτοκίνητο δεν το είχαμε εκείνη την περίοδο και γλιτώσαμε την 80αρα, αν το είχαμε όμως με τι αποδείξεις θα λέγαμε ότι δεν κάναμε την συγκεκριμένη παράβαση; Και από ότι μαθαίνω έχουν παραλάβει ου και λίγοι τέτοια ραβασάκια

– Εμένα μου ήρθε κλήση για παράνομη στάθμευση στο όνομα της γιαγιάς μου, για το 2011. Η γιαγιά μου βέβαια, δεν είχε ποτέ της δίπλωμα, ούτε αυτοκίνητο. Και μια μικρή λεπτομέρεια : είχε πεθάνει από το 2001!
– Εμένα πάλι πρόστιμα από το 2009 και 2010 για 8 κλήσεις (!!!) για διάστημα που το αμάξι μου είχε ήδη πουληθεί σε άλλον ιδιοκτήτη…!!!

– Ήρθε και σε εμάς από το 2010, αλλά κλήση τότε δε λάβαμε ποτέ

– Εγώ έχω κλήση(το χαρτί δε το βρήκα ποτέ)για Απρίλιο του 2011 που ήμουν στην Καρδίτσα μάλλον.

– Ο ΜΠΕΟΣ έχει πολλά έξοδα τώρα τελευταία. Μια τα λαμπιόνια, μια με την καινούργια ομάδα του τι να κάνεις ο καημένος ο Βολιώτης πρέπει να τα πληρώσει όλα…

– Ξέφραγο αμπέλι λέγεται αυτή η κατάσταση. Μην μασάτε , υπομονή!

– Ραδιοφωνικός σταθμός γνωστός για την καψούρα του με τον Μπέο μοστράριζε πρωί – πρωί την απόδειξη πληρωμής του ίδιου του Μπέου 1.000 και κάτι ευρώ μια κι αυτός καθ όλα νομοταγής πληρώνει πρώτος τα χρέη του. Ξεφτίλα και το κυριότερο μας φτύνουν κατάμουτρα. Ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος αυτός και η αυλή του.

– Μαζεύουν λεφτά για να πληρώσουν την Παπαρίζου και τον Σταν. Από κάπου πρέπει να τα βρουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.