Θέλει να κριθεί για το…έργο του ο Ζαχείλας

Τι ζούμε ρε παιδιά σε αυτή την πόλη! Ποιος το περίμενε ότι μετά από όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα με τους Ζαχείλα, Γαργάλα και Μπέο, θα μας έβγαινε ο πρώτος από αριστερά και θα ζητούσε να κριθεί για το σύνολο του έργου του! Ποιο έργο έχει κάνει ο Ζαχείλας, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Δε γνωρίζω τι εννοεί ως συνολικό έργο. Αυτό που έχει παράξει ως αθλητής; Αναμφισβήτητα πλούσιο! Ως δημοτικός σύμβουλος τι έργο έχει παράξει; Σιωπηλός ήταν επί τέσσερα χρόνια ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με τη Νάνσυ Καπούλα. Σιωπηλός θα παραμείνει και τώρα. Τι να πει άλλωστε στο δημοτικό συμβούλιο; Να προτείνει δέκα τρόπους να μεταμφιεστούμε τις Απόκριες; Κάπου μπάστα! Ο Ζαχείλας όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του, επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Μπέου και όχι να παραιτηθεί, επιλογή που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Μάλιστα χαρακτηρίζει «ατυχές περιστατικό» την επίθεση που έκανε σε βάρος του Γαργάλα, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι η τύχη δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στην προσχεδιασμένη ενέργειά του. Για να είμαι πιο ακριβής, όντως η τύχη έπαιξε ρόλο, διότι έδωσε μια ευκαιρία στον Γαργάλα να συνεχίσει να ζει έχοντας προηγουμένως αποφύγει τα δολοφονικά χτυπήματα του μποντιμπιλντερά δημοτικού συμβούλου. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του:
Μετά από όλα όσα μεσολάβησαν από το ατυχές περιστατικό της περασμένης Παρασκευής και μετά από συζητήσεις με δεκάδες συμπολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έστειλαν να τους εκπροσωπήσω στο Δήμο σας γνωστοποιώ ότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά ανεξαρτητοποιούμαι από την ομάδα της πλειοψηφίας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη και με αποκλειστικό γνώμονα την αίσθηση ευθύνης και υποχρέωσης που έχω απέναντι στους συμπολίτες μου που με ψήφισαν και μου έδωσαν την εντολή να εργαστώ για την πρόοδο της πόλης και την υπηρέτηση των αναγκών τους.

Επιθυμώ να κριθώ από το σύνολο του έργου μου και δεν θα επιτρέψω να αποτελέσω στόχο και θύμα πολιτικών παιχνιδιών, μέσα από προβοκάτσιες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.