Θέλει αντοχή και δύναμη

«Δυο κουβέντες για το ΤΕΕ Μαγνησίας και τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Πολλά τα πολιτικά συμπεράσματα που υπάρχουν και με πολλούς αποδέκτες. Για να μην πω προς όλους. Μέσα κι έξω από το περιβάλλον του ΤΕΕ.
Όσο για το πενταμελές δικό μας ψηφοδέλτιο της Αυτόνομης Παρέμβασης Μηχανικών Μαγνησίας, εξέλεξε δυο αντιπροσώπους ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ. Και για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Ότι με βάση την αρχή των συλλογικών διαδικασιών και αποφάσεων και την αρχή της εναλλαγής στις θέσεις ευθύνης, θα είμαστε και την επόμενη των εκλογών ημέρα από την πλευρά των ανυπεράσπιστων Μηχανικών. Αυτός ήταν εξάλλου και ο βασικός λόγος ύπαρξης της Παράταξης.
Και μια αναφορά σ’ εκείνους που αψηφώντας πολλά συγκρότησαν το ψηφοδέλτιο αλλά και σ’ εκείνους που το τίμησαν με τη ψήφο τους. Θέλει, ιδιαίτερα στους δικούς μας καιρούς, πολύ μεγάλες αντοχές και δυνάμεις, για να επιλέξει κανείς τη σύγκρουση από εμφανή θέση και σε μεγάλο αλώνι και πολύ μεγαλύτερες για να μη φοβηθεί. Και γι’ αυτό τους σέβομαι απεριόριστα. Ελπίζω να μην διαψευσθούν» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο υποψήφιος και ο ίδιος για τις εκλογές και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Γαργάλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.