Τι έγινε ο “μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας” και “νάνος της πολιτικής”;

Ως τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που έχει συναντήσει (!) είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία Τηλεόραση» (3/1/17) ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, μειώνοντας τον σε νομάρχη Λάρισας, θέλοντας να τονίσει ότι ευνοεί την πόλη της Λάρισας σε βάρος του Βόλου σε ότι αφορά τα έργα που εντάσσει στο ΕΣΠΑ. Σε παλαιότερες δηλώσεις του τον είχε χαρακτηρίσει νάνο της πολιτικής. Τους σημερινούς μάλιστα αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Καλτσογιάννη και Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους είχε χαρακτηρίσει μαριονέτες του Περιφερειάρχη, οι οποίοι απλώς εκτελούν τις εντολές του κ. Αγοραστού και δεν υπερασπίζονται τη Μαγνησία η οποία, όπως ισχυριζόταν ο κ. Μπέος, υπολειπόταν σε έργα έναντι της Λάρισας. Όλοι μαζί σήμερα φόρεσαν τα χαμόγελά τους και αντάλλαξαν χειραψίες σαν να μην συνέβη τίποτα, καθώς ο κύριος πρωταγωνιστής της απίστευτης αυτής συμπεριφοράς δεν ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου.

Σε δηλώσεις του πάντως ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου Θάνος Θεοδώρου τόνισε πως «οι αντιπαραθέσεις ανήκουν στον παρελθόν και φυσικά δεν είχαν να κάνουν με το πρόσωπο του περιφερειάρχη. Άλλοι παράγοντες είχαν συμβάλλει στη δημιουργία της ρήξης και τη δημιουργία αρνητικής περιρρέουσας ατμόσφαιρας».

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ξεχνάει τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που εκτοξεύονται κατά κάποιου. Ακόμη όμως και αν δεν τα ξεχνάει, μπορεί να τα αποδίδει γενικά σε «παράγοντες» που δεν είναι της ώρας να συζητηθούν και να μην απολογείται για την κατάπτυστη συμπεριφορά κατά ενός ανθρώπου με τον οποίο θα έπρεπε να συνεργάζονται για το καλό της περιοχής; Βέβαια απολογούμενος δεν θα έπρεπε να είναι ο Θάνος Θεοδώρου, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος θα εμφανιστεί αύριο στα γνωστά τηλεοπτικά του λημέρια για να διεκδικήσει τη δόξα του για τα έργα της εποχής Σκοτινιώτη τα οποία εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ και θα κληθεί τώρα να υλοποιήσει η δική του δημοτική αρχή.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα των όσων έλεγε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Κώστα Αγοραστό πριν από μερικούς μήνες. Μετά την ένταξη των έργων προϋπολογισμού 15,1 εκ. ευρώ που αφορούν τον Δήμο Βόλου στο ΕΣΠΑ συνεχίζει να πιστεύει το ίδιο;

Ακούστε εδώ από το 16ο λεπτό

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.