Το τήρησε το έθιμο

Πιστός στην παράδοση της ημέρας, που θέλει να λέμε ψέματα, έμεινε ο Αχιλλέας Μπέος. Στη δίκη που έγινε χθες μετά από μήνυση Βαξεβανόπουλου-Λημνιού και στην οποία καταδικάστηκε, η σύντροφος και συνήγορός του Κατερίνα Βλαχάβα υποστήριξε ότι έπρεπε να βρίσκεται σε ραντεβού με υπουργούς στην Αθήνα, ενώ στην πραγματικότητα βρισκόταν στο «Βολονάκι» το πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ του και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον «Τυφώνα» του ιδρύματος Λασκαρίδη, για τις απαιτούμενες δημόσιες σχέσεις. Το δικαστήριο βέβαια προχώρησε, αφού ο Μπέος εκπροσωπούνταν από τους δικηγόρους του.

Πρωτοφανές
Ίσως ήταν πρωτοφανές το γεγονός ότι η διάρκεια της δίκης ξεπέρασε τις πέντε ώρες, καθώς ξεκίνησε στις 9 το πρωί και με κάποιες σύντομες διακοπές ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι. Ο τύπος του αδικήματος δεν ήταν τόσο σοβαρός, ωστόσο οι εμπλεκόμενοι και δη ο κατηγορούμενος στην υπόθεση επέβαλλε την εξάντληση όλων των περιθωρίων από τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ακουστούν αναλυτικά όλα τα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές και ορθώς.

Επιχείρημα
Το κεντρικό, επιχείρημα της πλευράς Μπέου, ήταν ότι όταν ο Δήμαρχος έλεγε στο TRT ότι οι Λημνιός-Βαξεβανόπουλος αντιδρούν στην καύση σκουπιδιών γιατί ζητούν χαρτζιλίκια από την ΑΓΕΤ, «δεν εννοούσε αυτούς». Με ένα τέτοιο αστείο επιχείρημα πήγε στο δικαστήριο και προφανώς δίχως καμία πρόθεση ούτε να απολογηθεί, ούτε και να ζητήσει συγγνώμη. Το τεράστιο εγώ του, δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο, απέναντι σε έναν άνθρωπο μάλιστα τον οποίο έχει απειλήσει δύο φορές να ξυλοφορτώσει. Α, ξέχασα, δεν εννοούσε αυτόν, στο δημοτικό συμβούλιο! Εδώ γελάμε! Και για να σας ενημερώσω, το ποινικό σκέλος της υπόθεσης για την απειλή ξυλοδαρμού σε βάρος Λημνιού – Βολιώτη, τότε στην εκδήλωση της MedGas θα εκδικαστεί στις 21/2/2025, ενώ πρέπει να τους πληρώσει και 10.000 ευρώ για αποζημίωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.