TRT και «Ταχυδρόμος» απέκρυψαν την καταδίκη του Αχιλλέα Μπέου

Δεν ήταν είδηση που έπρεπε να μάθουν οι Βολιώτες;

Δεν ήταν είδηση που έπρεπε να μάθουν οι Βολιώτες, ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του;
Το πώς και με ποιον τρόπο απευθύνεται ο κάθε δημοσιογράφος και το κάθε ΜΜΕ στην κοινωνία είναι δικό του θέμα και θεωρώ ότι στη δημοκρατία είναι σεβαστές όλες οι απόψεις που εκφράζονται, έστω και αν διαφωνούμε.
Η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», έχει δικαίωμα να ενημερώνει τους αναγνώστες της σύμφωνα με τη δική της άποψη, αλλά όχι με απόκρυψη γεγονότων που είναι σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου και ασφαλώς δεν μπορεί να εξηγηθεί, ούτε να δικαιολογηθεί, κατά την άποψη μας.
Όλα τα ΜΜΕ του διαδικτύου στη Μαγνησία, αλλά και Πανελλαδικά, ανέφεραν ότι ο εκλεγμένος, αλλά σε αργία δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος σε 15 μήνες φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Μοναδικά ΜΜΕ που δεν ανέφεραν απολύτως τίποτα η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ούτε στην έντυπη έκδοση, ούτε στην ηλεκτρονική του, και το volosday.gr που απηχεί τις απόψεις του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και το τηλεοπτικό κανάλι TRT.
Αντίθετα, τα ίδια Μέσα έδωσαν μεγάλη έκταση, μαζί με το «Νέο Τύπο» στον δημοσκοπικό θρίαμβο του λαοπρόβλητου «ηγέτη» που πολεμά τη διαπλοκή.
Να τους υπενθυμίσουμε επίσης ότι μερικά εξ αυτών μετέδωσαν επανειλημμένως υβριστικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος κατηγορούσε με δυσφημιστικό τρόπο τον Γιώργο Καρεκλίδη. Δεν είχαν υποχρέωση να ενημερώσουν τους πολίτες για το γεγονός; Είναι μήπως αδιάφορο για τους πολίτες του Βόλου ότι καταδικάστηκε ο εκλεγμένος δήμαρχος για παράβαση καθήκοντος Μάλλον ήθελαν να το αποκρύψουν. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.