Υπέρ των τοπικών κοινωνιών, όχι των ξένων συμφερόντων

Στον φυσικό πλούτο του Νοτίου Πηλίου, όπως είναι το νερό, τα δάση κ.α. φαίνεται πως στρέφουν το ενδιαφέρον τους ξένα στην περιοχή συμφέροντα με την παράταξη της μείζονας μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον υποψήφιο Δήμαρχό της κ. Μιτζικό να συντάσσονται με πολιτικές παραχωρήσεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι Δημοτικός Σύμβουλός της και εκ νέου υποψήφιος, ήταν ο παρουσιαστής της ιδέας για εκχώρηση των νερών του Αγ. Γεωργίου Νηλείας σε ιδιωτική εταιρεία. Δεν είναι επίσης τυχαία η καταψήφιση στο Συμβούλιο της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για διαχείριση των δημοτικών δασών στην ΔΕ Μελών από συνεταιριστές της περιοχής καθώς η μειοψηφία επιθυμούσε την παραχώρηση της διαχείρισης σε εργολάβο, στον αποκλεισμό δηλαδή της τοπικής κοινωνίας από τη διαχείριση του φυσικού πλούτου της περιοχής.
Η “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου, συνεχίζει ανυποχώρητη, με αξίες και προμετωπίδα την προάσπιση των τοπικών συμφερόντων απέναντι σε όσους προωθούν το ξεπούλημα των φυσικών πόρων της περιοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.