Ζητούν παραίτηση Καπουρνιώτη, στέλνουν μήνυμα στον Μπέο

Μια νέα μέθοδο προπόνησης φαίνεται ότι βρήκε ο προπονητής της ξενόφερτης ομάδας της Πύδνας, «ΝΠΣ» για τους παίκτες του και αυτή δεν είναι άλλη από το να βοηθήσουν οι ποδοσφαιριστές στην επανασπορά του ΕΑΚ. Ναι, καλά διαβάσατε. Εκεί που ο κ. Καπουρνιώτης έλεγε πως θα κλείσει για επανασπορά, ε, πήγαν οι ποδοσφαιριστές κάνοντας διατάσεις…για να σπείρουν το χορτάρι οι μισοί και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν να ποτίζουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αστεία δικαιολογία που μπορούσε να εφεύρει η «ευφάνταστη» δημοτική αρχή, που τόσα και τόσα σκαρφίζεται κάθε φορά για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Επειδή όμως τα πράγματα σοβαρεύουν, ειδικά όταν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής Βόλου κοροϊδεύουν μια μεγάλη μερίδα Βολιωτών, το χιούμορ περιττεύει. Έτσι, το ότι η ξενόφερτη ομάδα που έχει έρθει στην πόλη, κάνοντας προπόνηση σε ένα γήπεδο που υποτίθεται έχει κλείσει για επανασπορά, εξόργισε για ακόμη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο που ζητά, για ακόμη μια φορά την απομάκρυνση του Μιχάλη Καπουρνιώτη, στέλνοντας βεβαίως και το μήνυμα του προς τον Αχιλλέα Μπέο. Διαβάστε τι αλιεύσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

– Ε ρε το ….λεβέντη μας τον ΑΧΑΡΙΣΤΟ !!!!Λιώνει…για το έκτο του παιδί. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ…..ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.Α και το ευτράπελο! Είδα σε βιντεάκι από φίλο μου να πιάνει κάποιους φιλάθλους της ντελίριο στο γκολ με τη Θήβα και να φωνάζουν Βόλε. Τόσο καλοί μαθητές είναι….Καπουρνιώτη.
– Πάλι προπόνηση η Πύδνα στο ΕΑΚ, που υποτίθεται ότι έχει κλείσιμο για φτιάξιμο του χόρτου και σύμφωνα με τον Καπουρνιώτη κάνει προπόνηση μόνο Τρίτη απόγευμα. Ντροπή στους δήθεν Ολυμπιακούς, παραιτηθείτε.

– Και καλά ο Μπέος θα την κάνει κάποια στιγμή, τα πιόνια του πως θα κυκλοφορούν στην πόλη; Ντροπή!

– Αχάριστε συνέχισε να πουλάς παπά στον κόσμο και εμείς εδώ να αποδεικνύουμε πως είναι η πραγματικότητα γιατί φαίνετε έχεις θέματα πολλά με την αλήθεια πόσο μάλλον με την πραγματικότητα των γεγονότων και παρουσιάζεις το άσπρο μαύρο. Συνέχισε έτσι μας διασκεδάζεις.

– Κύριοι του Ερασιτέχνη πάρτε θέση τώρα …..και διώξτε αυτόν τον κύριο που τον έχουμε στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αρκετά με τα ψέματα τους.

– Δυστυχώς στο σημείο που έφτασαν τα πράγματα δεν χωράει μεσοβέζικη λύση. Ο Καπουρνιώτης θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη θέση του αντιπροέδρου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν μπορείς να είσαι και με τον καταστροφέα της ομάδας, τον υπονομευτή της ομάδας και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ξεκάθαρα πράγματα, αντρίκεια. Και να ξέρει ο Καπουρνιώτης ότι εμείς εδώ θα μείνουμε, άλλοι θα φύγουνε για άλλες πολιτείες το 2019….

– Πολύ αέρααααα την έχετε δώσει την Πύδνα Κίτρους και κάνει ότι θέλει από τη στιγμή που υπάρχει δελτίο τύπου διακοπής προπονήσεων….μπράβο για να δω τι δηλώσεις θα κάνετε τώρα για αυτό το συμβάν;

– Γίνεται briefing τώρα στο δημαρχείο με όλο το υπαλληλικό προσωπικό για να δώσουν ακόμα μία δικαιολογία στον κόσμο μέσω του γνωστού pidnaday εκ των Αθηνών μεριά!!!Ρε το 19 είναι κοντά…

– Ξεφτίλα, ντροπή και αίσχος που αφήνουμε να ασελγούν στην πόλη μας και στις ομάδες μας ελπίζω το 2019 ο κόσμος να τους στείλει από κει που ήρθαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.