15χρονη έπινε καφέ στην παραλία του Βόλου και εξαφανίστηκε

Χθες το πρωί δήλωσαν εξαφάνιση οι γονείς της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 15χρονης μαθήτρια της Α’ Λυκείου από το Βόλο, που φέρεται να βρισκόταν σε καφετέρια στην παραλία του Βόλου την Τρίτη. Όταν τελείωσε τον καφέ της, γύρω στη 1 το μεσημέρι, πήγε προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι γονείς της ανήλικης δήλωσαν χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου την εξαφάνισή της και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι νωρίς το βράδυ.

Χθες το πρωί που το σχολείο της μαθήτριας πήγε εκδρομή στην παραλία του Βόλου και η μητέρα της, που μένουν μαζί, ρωτούσε τους συμμαθητές της αν γνωρίζουν κάτι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορούν η οικογένεια και οι φίλοι της να επικοινωνήσουν μαζί της.
Η 15χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί γιατί δεν επέστρεψε στο σπίτι της και η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται καθώς η το κορίτσι δεν είχε εξαφανιστεί ποτέ στο παρελθόν, ενώ πάντα ενημέρωνε για τις κινήσεις της.
Η αστυνομία, διερευνά όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλας, που φορούσε μαύρη ζακέτα και τζιν παντελόνι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.