27 νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Βόλο

Συνεχίζει το αρνητικό ρεκόρ με 91 κρούσματα σε επίπεδο Θεσσαλίας

Συνεχίζεται το αρνητικό ρεκόρ με 27 νέα κρούσματα κορωνοϊού να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο στο Βόλο. Σε επίπεδο Θεσσαλίας τα κρούσματα εξακολουθούν να παραμένουν σε υψηλούς αριθμούς καθώς καταγράφηκαν 91 νέα κρούσματα του ιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από 31/10/2020 ώρα 14:00 έως 01/11/2020 ώρα 14:00:

-Στην περιοχή του Βόλου
Καταγράφηκαν 27 νέα κρούσματα Covid -19.
18 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και προέκυψαν δεκαπέντε κατόπιν Ιχνηλατήσεως, δύο κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Βόλου και ένα κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο. Τέλος 9 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων έξι σε ιδιωτικά εργαστήρια και τρία στο Γ.Ν. Βόλου.

-Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 19 νέα κρούσματα Covid -19.
16 κρούσματα προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και προέκυψαν δώδεκα κατόπιν Ιχνηλατήσεως τρία κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικά εργαστήρια και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν Τρικάλων ενώ 3 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας δύο στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 42 νέα κρούσματα Covid -19.
16 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων ενώ 2 ακόμη προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας. Τέλος 24 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων οκτώ στο Γ.Ν Λάρισας, δύο στο Π.Γ.Ν. Λάρισας, δύο στο Κ.Υ. Τυρνάβου, ένα στο Κ.Υ. Ελασσόνας και έντεκα σε ιδιωτικά εργαστήρια.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας
Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.
Εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δύο στο Γ.Ν. Καρδίτσας και ένα στο Κ.Υ Μουζακίου.
27 νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Βόλο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.