Αχ. Μπέος: Εμφανίστηκε στο ΔΣ μετά από μήνες για να …βρίσει τις μειοψηφίες!

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα και μια περίοδο που Αχ. Μπέος δεν παρευρίσκονταν στα δημοτικά συμβούλια, σήμερα έδωσε το παρών για λίγα μόνο λεπτά, ίσα ίσα για να τα βάλει με τις μειοψηφίες, καθώς δεν συμμετείχε στην ουσία του συμβουλίου.

Με αφορμή το νερό στην Αγριά, επιτέθηκε φραστικά στον δημοτικό σύμβουλο κ. Μπάμπη Ζάχο, ενώ επεσήμανε πως η δημοτική αρχή είναι αυτή που διαχειρίζεται το νερό  με εντολή του Βολιώτικου λαού.   “Εμείς διαχειριζόμαστε και το νερό με γνώμονα το συμφέρον και την υγεία των πολιτών και κρινόμαστε όλοι με τα έργα κι όχι με τα λόγια και σε όποιον αρέσει.”, είπε χαρακτηριστικά ο Αχ. Μπέος επισημαίνοντας πως το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και δεν είναι ιδιοκτησίας κανενός.

Μάλιστα,  με τον γνωστό του τρόπο ο Αχ. Μπέος έριξε τα βέλη του και στον κ. Ζάχο, οποίος είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή αντιδράσεις ως προς τη διαχείριση του θέματος λέγοντας πως “ήταν κάτοικος Καστοριάς για πολύ χρονικό διάστημα και έκανε εμπόριο με γούνες. Εδώ είναι Βόλος και στον Βόλο η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου διαχειρίζεται τα πράγματα δίκαια και προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτά ας τα αφήσουν”.

Όταν ο κ.Αποστολάκης ανέφερε δε πως κάτοικοι της Αγριάς ζητούν τη σύγκλιση του τοπικού συμβουλίου και ζητούν διευκρινήσεις ο Αχ, Μπέος του είπε “Τι είσαι εσύ και σε παίρνουν τηλέφωνο; Για γέλια είσαι. Εμείς διοικούμε, που θα σε ρωτήσουμε κιόλας”.

Ο Αχ. Μπέος δεν στάθηκε μόνο εδώ, συνέχισε τον μονόλογό του απευθυνόμενος στο σώμα να εκσφενδονίζει ύβρεις, λέγοντας πως έχει καταθέσει αίτημα για να γίνουν δια ζώσης οι συνεδριάσεις του ΔΣ για να …περιποιηθεί τους δημοτικούς συμβούλους.

“Επειδή κάνει πολύ ζέστη κι ανεβαίνει η θερμοκρασία ήδη έχω κάνει ένα αίτημα στον αρμόδιο Υπουργό να κάνουμε δια ζώσης το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να σας περιποιηθώ καταλλήλως, να σας βλέπω τετ α τετ, γιατί μου έχετε ξεφύγει τώρα τελευταία και ασχολείστε πιο πολύ εάν εγώ θα πάω στην Τσουγκριά, εάν υπάρχει ένα πριγκιπόπουλο, από που παρκάρισα το αυτοκίνητό μου, εάν έχω καμιά γκόμενα . Ρε γι’ αυτό σας ψήφισε ο βολιώτικος λαός; Ρε νούμερα; Γιατί η πόλη σας ψήφισε. Κι εγώ κρίνομαι για την πόλη μου , το τι έργα κάνω κι αυτή η επίθεση και η ένταση αφορά αυτούς που αφορά, δεν αφορά όλο το σώμα . Κοτσομπόληδες. Ασχοληθείτε με τα προβλήματα της πόλης , δώστε προτάσεις, λύσεις , ξεφτίλες. Σας νοιάζει εάν θα πάω εγώ Τσουγκριά ή στο παιδί μου ή στην Αθήνα, Τι είναι αυτά ρε, δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν πήρατε το μάθημα και το  2014 και το 2019; Σας ξεφτίλισε ο κόσμος, σας έφτυσε. Η σημερινή δημοτική αρχή τα προβλήματα τα έχει για παιχνίδι και τα λύνει άμεσα και δημιουργεί έναν Βόλο με όραμα, με σχέδιο, με προοπτική με το μέλλον για τα παιδιά μας. Προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει και ασχολούνται ποια μέρα έφυγα εγώ, που παρκάρισα το αυτοκίνητο. Θα σας έπαιρνα μαζί μου αλλά δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε τις αυλές”.

Μετά τον λόγο του, ο οποίος διανθισμένος με τις γνωστές του φράσεις και ύφος, ο Αχ. Μπέος μίλησε για την σπουδαιότητα της δημιουργίας ενεργειακού πάρκου που θα εξοικονομεί ο Δήμος 5εκ. ευρώ και θα δίνει ρεύμα σε περίπου 2000 οικογένειες με χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια και αποχώρησε, αφήνοντας το σώμα να συνεδριάσει και να συζητήσει τα θέματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.