Άφαντος ο δολοφόνος της 75χρονης Βολιώτισσας – Το τελευταίο τηλεφώνημα στη γυναίκα του

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του

Άφαντος παραμένει ο 39χρονος που δολοφόνησε την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία με την αστυνομία να διαψεύδει ότι έχει συλληφθεί και ανακρίνεται. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά “Σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες, για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (06-11-2021) το μεσημέρι, σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στο Βόλο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας”.

Το τηλεφώνημα στην σύζυγό του
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι σκότωσε τη νονά του, γιατί όταν της ζήτησε ένα χρηματικό ποσό εκείνη του το αρνήθηκε. Από εκεί και μετά, ο 39χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη και της κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές. Κίνητρο τα χρήματα, μιας και τον τελευταίο καιρό ο βαφτισιμιός ζητούσε από την ηλικιωμένη νονά του ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, πληροφορίες κάνουν λόγο για 2.000, κι εκείνη δεν τους τα έδινε.

Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 76χρονης.

Αφού τη σκότωσε τύλιξε το κεφάλι της με μονωτική ταινία και στη συνέχεια το σώμα της με σεντόνια, κουβέρτες και πάπλωμα. Επίσης έβαλε σακούλες στα πόδια της και στη συνέχεια της μετέφερε στην αποθήκη ενός άλλος διαμερίσματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Αμέσως μετά ανέβηκε και πάλι στο διαμέρισμα και προσπάθησε με σφουγγαρίστρα να καθαρίσει τα αίματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.