Αγρότες: Συγκεντρώθηκαν τα πρώτα τρακτέρ στον Ριζόμυλο

Φωτό αρχείου
Στην παλιά εθνική οδό Βόλου - Λάρισας ενόψει των κινητοποιήσεων που ξεκινούν σήμερα

Τα πρώτα τρακτέρ συγκεντρώθηκαν από χθες στην παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Ριζομύλου, ενόψει των αγροτικών κινητοποιήσεων που ξεκινούν σήμερα Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ύψος του χωριού και στην άκρη του δρόμου έχουν συγκεντρωθεί πάνω αγροτικά μηχανήματα, τα οποία δεν παρακωλύουν την κυκλοφορία και δεν δημιουργούν πρόβλημα.
Στην περιοχή Αερινού, οι αγρότες βρίσκονται σε αναμονή και θα αποφασίσουν τι θα πράξουν σήμερα, σε συνεννόηση με το Πανθεσσαλικό μπλοκ της Νίκαιας. Ήδη τις προηγούμενες μέρες έγιναν ενημερωτικές συγκεντρώσεις στα χωριά ενόψει των κινητοποιήσεων.
Ενεργά στα μπλόκα και η ΠΑΚ Θεσσαλίας
Στο μεταξύ, η νεοσύστατη Προοδευτική Αγροτική Κίνηση (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, με σχετική ανακοίνωση της 17μελούς Συντονιστικής Ομάδας Εργασίας, συμπαρίσταται και χαιρετίζει το μεγάλο και κυρίως ενωτικό αγροτικό μπλόκο της Θεσσαλίας που θα στηθεί αύριο Παρασκευή στον κόμβο της Νίκαιας, αποτελούμενο από αγρότες της Καρδίτσας, των Φαρσάλων και της περιοχής Πλατυκάμπου Λάρισας, στο οποίο θα συμμετέχει ενεργά με τα μέλη της, όπως θα συμμετέχει και στα υπόλοιπα περιφερειακά μπλόκα που θα στηθούν σε Τύρναβο, Αγιά, Ελασσόνα και Αερινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.