Αίσιο τέλος σε περιπέτεια για τρίχρονο παιδί που βρέθηκε φιλοξενούμενο στο Νοσοκομείο Βόλου

Αναμένεται να το παραλάβει η μητέρα του, μετά την πάροδο τριών εβδομάδων

Περιπέτεια πέρασε ένα τρίχρονο παιδί, που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες φιλοξενείται στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου το πήγαν ρομ του οικισμού Νεάπολης Βόλου, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Η κοινωνική υπηρεσία του Νοσοκομείου, φοβήθηκε ότι πρόκειται για εγκατάλειψη παιδιού, ενημερώθηκε η Εισαγγελία, βρέθηκε χώρος για να φιλοξενηθεί, αλλά τελικά η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, καθώς αναμένεται να το παραλάβει η μητέρα του τις επόμενες μέρες. Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού που είναι ρομ από τη Βουλγαρία, έπρεπε να ταξιδέψει στη χώρα της, για οικογενειακούς λόγους. Πήρε μαζί της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, άφησε το τρίχρονο σε συγγενείς της στον οικισμό ρομά Νεάπολης και έφυγε για τη χώρα της.
Κάποιες ημέρες μετά, το παιδάκι ένιωσε αδιαθεσία και ρομά του οικισμού το πήγαν στο Νοσοκομείο, όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι είχε ένα απλό κρυολόγημα. Επειδή στην περίπτωση του παιδιού δεν υπάρχει πατέρας που έχει την επιμέλεια (η μητέρα είναι ανύπαντρη) και δεν μπορούσε να παραλάβει άλλος το παιδί, έμεινε φιλοξενούμενο στην Παιδιατρική Κλινική.
Ωστόσο, προ ημερών έγινε γνωστό ότι η μητέρα του παιδιού, επέστρεψε από τη Βουλγαρία, μετά από δύο εβδομάδες παραμονής, βρίσκεται σε καραντίνα για επτά ημέρες και μετά τη λήξη της θα πάει στο Νοσοκομείο για να παραλάβει το παιδί της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.