Άλλη τιμή με …μετρητά, άλλη με κάρτα!

Κινέζικο κατάστημα για αθέμιτο ανταγωνισμό, κατήγγειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Bόλου

Άλλη τιμή με …μετρητά και άλλη με κάρτα, φέρεται να είχε υιοθετήσει για την πώληση των προϊόντων του, ιδιοκτήτης κινέζικου καταστήματος στον Βόλο, ενώ για αθέμιτο ανταγωνισμό τον κατήγγειλε στις αρμόδιες υπηρεσίες, μόλις γνωστοποιήθηκε το θέμα, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου.
Σύμφωνα όσα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο-Ένα», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος, δεν είναι η μοναδική καταγγελία που αφορά σε κινέζικα καταστήματα, μιας που συχνά γίνονται αναφορές και για το ωράριο λειτουργίας το οποίο σύμφωνα με άλλους εμπόρους, καταπατείται. Σύμφωνα με τον ίδιο, την ίδια περίοδο «οργιάζει» και το παραεμπόριο, καθώς είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που αντικρίζει κανείς, περιοδεύοντας σε κεντρικά σημεία.

Ξεκινά από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου
το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, όπως κάθε χρόνο, ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, το οποίο προτείνεται να ακολουθήσουν όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας. Παράλληλα, προγραμματίζεται εορταστική κλήρωση και διαγωνισμός
βιτρίνας .
Το ωράριο διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τη γνώμη συναδέλφων- εμπόρων μέλη του ΕΣΒ και είναι το εξής:

Εορταστική κλήρωση
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ετοιμάζει μια εορταστική κλήρωση για τους φίλους καταναλωτές. Τα μέλη του ΕΣΒ μπορούν να συμμετέχουν, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους με την απόδειξη των αγορών τους να διεκδικήσουν δωροεπιταγή των 50€. Όσα τοπικά καταστήματα συμμετέχουν θα λάβουν μια ειδική σήμανση, που θα δηλώνει ότι είναι ένα από τα καταστήματα, που δίνουν την ευκαιρία να κληρωθούν εορταστικές δωροεπιταγές.
Τα βήματα είναι απλά:
1. Δηλώνετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου (2421025479 ή email: [email protected])
2. Λαμβάνετε το ειδικό σήμα με καταβολή 20€
3. Μια αφίσα που τοποθετείται στην προθήκη του καταστήματος
Και οι πελάτες σας μπορούν με την απόδειξη των αγορών τους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου ( www.esv.gr) , να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.