Αλμυρός: Φυλάκιση στον 34χρονο που χτύπησε τον πατέρα του και αστυνομικούς

Αθωώθηκε για βία, απειλή και εξύβριση στον πατέρα του

Ένοχος κρίθηκε για τις κατηγορίες της απείθειας και της εξύβρισης αστυνομικών, ενώ αθωώθηκε για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση κατά του πατέρα του, ένας 34χρονος, ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Αλμυρού, επιτέθηκε και χτύπησε τον πατέρα του, καθώς και σε αστυνομικούς που επενέβησαν για να τους χωρίσουν. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο για την πράξη του, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του και είπε ότι πρώτη και τελευταία φορά απασχολεί τις αρχές. Όπως είπε, ήταν μια παρεξήγηση με τον πατέρα του η οποία επιλύθηκε, ενώ όσον αφορά στην μπλούζα του αστυνομικού που έσκισε, κατά τη σύλληψή του, έδειξε ενδιαφέρον πήγε στο Α.Τ. Αλμυρού και εξέφρασε προθυμία να αποκαταστήσει τον αστυνομικό.
Ο 34χρονος υποστήριξε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης και λογομάχησε με τον πατέρα του και στη συνέχεια επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο.
Ο 34χρονος κρίθηκε αθώος για την ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, την ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση κατά του πατέρα του και ένοχος για απείθεια και εξύβριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.