Αλμυρός Μαγνησίας: 52χρονος απανθρακώθηκε μετά από τραγικό τροχαίο δυστύχημα!

Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε δένδρα και πήρε φωτιά

Φρικτό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε χθες βράδυ κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού, ένας 52χρονος, λίγες ώρες ουσιαστικά, μετά τον άδικο χαμό στην άσφαλτο του 25χρονου Σέρτζιο Σούλα κοντά στον κόμβο του Σέσκλου.
Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, έγινε στις 11 περίπου χθες το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος άνδρας, εξετράπη της πορείας του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε δένδρα, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και να απανθρακωθεί πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε, ενώ επί τόπου έσπευσαν άμεσα Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Εξετάζεται, εάν στο δυστύχημα, έπαιξε ρόλο και η βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα στην περιοχή Νέος Πλάτανος, ενώ κινούνταν από Πτελεό προς Αλμυρό με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε η σορός του οδηγού.

Οι πρώτες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία, αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο Γιώργος Τρικαλινός, γιός του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού, που πέθανε τον Μάιο του 2023, ο οποίος ζούσε στην Ολλανδία, εργαζόταν ως σεφ, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, 26-02-2024, το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, εισήλθε σε αγροτικό δρόμο όπου και ανετράπη, ενώ ακινητοποιήθηκε σε δέντρα. Ακολούθως, ανεφλέγη με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του οχήματος, ενώ ο 52χρονος οδηγός απανθρακώθηκε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.