Αλμυρός: Σήμερα απολογείται 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό

Κατέθεσε ότι ήταν συναινετική συνουσία και αρνείται ότι τη βίασε

Σήμερα Μ. Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 27χρονος ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, από 25χρονη γυναίκα, με την οποία είχαν σχέση στο παρελθόν και συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής μετά από καταγγελία της νεαρής.
Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας το Σάββατο, όπου και υποστήριξε ότι είχε σχέση με την νεαρή και ό,τι έγινε, έγινε συναινετικά. Σε βάρος του 27χρονου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είχαν σχέση πριν δύο χρόνια περίπου και από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι τις 8 το βράδυ, η 25χρονη και ο 27χρονος βρίσκονταν σε καφενείο -τσιπουράδικο στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού με ξεχωριστές παρέες, καταναλώνοντας αλκοόλ.
Κάποια στιγμή και ενώ η κοπέλα κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες, εκείνος φέρεται να την ακολούθησε, να κλείδωσε την πόρτα και, σύμφωνα με την καταγγελία, την βίασε.
Η γυναίκα όταν βγήκε από την τουαλέτα, είπε σε μια φίλη της, που καθόταν εκτός του καταστήματος εκείνη την ώρα τι είχε συμβεί και μαζί πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου έκανε την καταγγελία κατά του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη.
Ο φερόμενος ως δράστης, το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου και υποστήριξε ότι, υπήρξε συνουσία, αλλά συναινετική ενώ και οι δύο είχαν καταναλώσει αλκοόλ.
Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, ο 27χρονος πρώην σύντροφός της αποπειράθηκε πριν δύο μήνες να τη βιάσει όταν ήταν στο αυτοκίνητο και επέστρεφαν στο σπίτι. Ο 27χρονος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι η 27χρονη τον κατήγγειλε γιατί προσπαθεί να τον πλησιάσει και αυτός την απορρίπτει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.