«Ανακαλύψαμε …απίστευτα τοπία, θα επιστρέψουμε στη Μαγνησία να απολαύσουμε την υπέροχη γη»

Μίλησε αποκλειστικά στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» και το «ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ» ο Daniel Lora

Έκπληκτος με τις ομορφιές του τόπου μας, που τόσο λατρεύει με … πάθος όπως δηλώνει, ολόκληρη τη χώρα μας, έμεινε ο Daniel Lora, Διευθυντής παραγωγής της εκπομπής Planeta Calleja (Πλανέτα Καγιέχα), με παρουσιαστή τον Jesus Calleja που βρέθηκε πρόσφατα στη Μαγνησία, αλλά και τα Μετέωρα. Ο κ. Daniel Lora μίλησε αποκλειστικά στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» και το «ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ» και στον Ηλία Κουτσερή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ανακαλύψαμε …απίστευτα τοπία, θα επιστρέψουμε στη Μαγνησία να απολαύσουμε και όχι για δουλειά».

Όπως τόνισε ο ίδιος (πραγματοποιήθηκε μετάφραση στα ελληνικά, των λεγομένων του που παραχώρησε στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ), «είναι ίσως το πιο σημαντικό ταξιδιωτικό σόου για τον ισπανόφωνο κόσμο και ταξιδεύουμε τώρα, μέσα από την Θεσσαλία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το ταξίδι, ανακαλύπτουμε απίστευτα τοπία. Είμαστε λίγο έκπληκτοι για το πόσο πράσινο είναι αυτό το κομμάτι της Ελλάδας, με όλα τα λουλούδια, τα δέντρα…, οι άνθρωποι ήταν υπέροχοι, οι επαγγελματίες και μας βοηθούσαν τόσο πολύ.

Για εμένα είναι δύσκολο να μιλήσω για την Ελλάδα, γιατί έχω πάθος για αυτή την χώρα, είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στο κόσμο, αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την γλώσσα, την μουσική, το φαγητό, τους ανθρώπους, άρα μπορώ να πω τα πάντα για την Ελλάδα γιατί είμαι παθιασμένος! Προσπαθούμε με αυτό το πρόγραμμα, να δείξουμε ένα άλλο μέρος της Ελλάδας, όπως είναι τα βουνά, οι περιπέτειες που μπορείς να κάνεις εδώ, οι καταρράκτες, τα ποτάμια, η θάλασσα και ίσως ένα μέρος της Ελλάδας που δεν είναι τόσο τουριστικό, που δεν είναι τόσο συνηθισμένο, που νομίζουμε ότι είναι ελκυστικό για τους Ισπανούς θεατές. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το show, θα βοηθήσει την περιφέρεια της Θεσσαλίας, να γίνει γνωστή στους Ισπανούς, ως ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα. Άρα ευχαριστώ όλους σε αυτό τον τόπο, έχετε μια υπέροχη γη, υπέροχα φαγητά και πανέμορφους ανθρώπους και βλέπουμε πότε θα ξανά έρθουμε πίσω στην Θεσσαλία, ίσως όχι για δουλειά, αλλά για χαλάρωση για να απολαύσουμε αυτή την υπέροχη γη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.