Ανδρόγυνο με κορωνοϊό στον Βόλο “έφυγε” από τη ζωή με λίγες ημέρες διαφορά

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή όλων και έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο και θλίψη στις οικογένειες και τους συγγενείς των ανθρώπων που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη.

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία με φόντο τον κορωνοϊό έρχεται στο προσκήνιο. Ένα ανδρόγυνο από τον Βόλο “έφυγε” από τη ζωή με διαφορά λίγων μόλις ημερών. Πρώτος κατέληξε ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί, νόσησε με κορωνοϊό και τις πρώτες ημέρες παρά τα συμπτώματά του παρέμεινε σπίτι. Όσο τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, ο 67χρονος ζήτησε νοσοκομειακή φροντίδα και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη. Κατέληξε στις 2 Δεκεμβρίου.

Από κορωνοϊό όμως νόσησε και η 66χρονη σύζυγός του, η οποία νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου. Παρά τη μάχη που έδωσε δεν τα κατάφερε και χθες τα ξημερώματα κατέληξε. Σήμερα τελείται η κηδεία της, λίγες ημέρες μόλις μετά από την κηδεία του συζύγου της. Η οικογένεια θρηνεί δύο θύματα από τον κορωνοϊό και η θλίψη είναι ανείπωτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.