Αντέδρασε στη δημοτική αρχή και μετακινείται… διευθυντής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη φύτευση νέων λουλουδιών

Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης, μετακινείται ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Πρασίνου Δημήτρης Αντωνιάδης, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, με το αιτιολογικό ότι φέρεται να αντέδρασε σε εντολή που του δόθηκε.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο διευθυντής της υπηρεσίας μετακινείται λόγω διαφωνίας που είχε με τη Δημοτική Αρχή σχετικά με τη φύτευση στη διαχωριστική νησίδα της οδού Λαμπράκη στο Βόλο. Από τον διευθυντή ζητήθηκε στη νησίδα της οδού Γρ. Λαμπράκη, να ξηλωθεί ο χλοοτάπητας και να φυτευτούν 15.000 φυτά αυτή την εποχή και άλλα τόσα τον Οκτώβριο, εντολή στην οποία ο ίδιος φέρεται να αντέδρασε, λέγοντας ότι είναι επιστήμονας και δεν δέχεται να τον βρίζουν οι δημότες γι’ αυτή του την ενέργεια.

Χθες το μεσημέρι αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η σχετική απόφαση που υπογράφει ο δήμαρχος Θάνος Θεοδώρου, σύμφωνα με την οποία μετακινείται ο Δημήτρης Αντωνιάδης, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων µε βαθµό Α΄, στη θέση του Προϊσταµένου του Τµήµατος Αγροτικής Ανάπτυξης της ∆ιεύθυνσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης, με συνέπεια να διακόπτεται η χορήγηση του επιδόματος θέσης ευθύνης προϊσταμένου, που λάμβανε στη Διεύθυνση Πρασίνου.
Ακόμη, με απόφαση του δημάρχου μετακινείται ο Γεώργιος Γεωργάκος κλάδου ∆Ε ∆ιοικητικών Γραµµατέων µε βαθµό Α΄, στη θέση του Προϊσταµένου του Τµήµατος Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης και ∆ιαφάνειας της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού και Νέων Τεχνολογιών, ενώ ο Ηλία Καλατζής, που εκτελούσε χρέη αναπληρωτή προϊσταμένου δεν θα παίρνει το επίδομα ευθύνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.