Αντιπτέραρχος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στο Ελληνικό, καθώς ένας Έλληνας πυροβόλησε και σκότωσε την Βουλγάρα σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 87χρονο αντιπτέραρχο εν αποστρατεία και τη Βουλγάρα 50χρονη σύζυγό του.

Οι πληροφορίες για το περιστατικό παραμένουν συγκεχυμένες, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι είδαν τη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο.

Ο 87χρονος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους.

Η γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης για να σωθεί και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα, κατέρρευσε.

Στη συνέχεια ο άνδρας, ο οποίος την ακολούθησε έξω από το σπίτι αυτοπυροβολήθηκε.

Ο οδηγός του ταξί, περιγράφοντας τα όσα είδε, αναφέρει:

«Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘’κυρία βγείτε έξω’’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘’Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’’ μου είπε».Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη γυναίκα σε κατάσταση σοκ.

«Τον άνδρα δεν τον είδα καθόλου, είδα ένα ταξί επίσης με αίματα…» είπε ο μαθητής. Ένας δεύτερος μαθητής που επίσης βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι γνώριζε τους δύο εμπλεκόμενους, έμεναν στην περιοχή και μάλιστα την περίοδο αυτή έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.